2777
2789
عنوان

هیچ ذوق و شوقی ندارم تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 36 پست
تو اون ۶ ماه خوب بود همه رفتاراش

آره خوب بود اکثر حرفاشم در ظاهر منطقی بود من متوجه روحیه مردسالارانه اش نشدم. خواهش می کنم از ترس بالا رفتن سن و تنهایی ازدواج نکن حتما زمان بذار و طرفت رو کامل بشناس به خصوص به روابط خانوادگیشون و حتی دیدگاه ها و عقاید پدر و مادرش هم توجه کن چون بعدا می بینی همین عقاید یهو اومدن وسط زندگیت 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبگه حسش نیست می دونی حتی انگار انقدر دوستش ندارم که حتی ازش ناراحت بشم یا بحث بکنم که قانع بشه. ترج ...

هعی والا چی بگم اگه دوسشون نداشتیم نمیموندیم تو این زندگی...بالاخره یه خوبی هایی هم داره حتما

هعی والا چی بگم اگه دوسشون نداشتیم نمیموندیم تو این زندگی...بالاخره یه خوبی هایی هم داره حتما

خوبی که داره ولی من دیگه احساسم از بین رفته

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
والا منم بی حسترینم تازه باردارم هستم🤦

خدا حفظش کنه برات ان شاالله نی نی بیاد هم بهش عشق بدی هم ازش عشق ببینی یاد چیزای دیگه هم نیفتی

عزیزدلم

من چند تاپیک اخرت رو خوندم

چرا الان اولویت زندگیت رو خودت نمیزاری؟

غذای دلخواه خودت

تفریح تنهایی

ورزش کنی

همه کارها رو تنهایی بکن فکر کن مجردی

یکدت بهش بی توجه شو

ازش طلبکار هم بشو

بهش راه نده ازت طلبکار باشه ولی غر هم نزن ابدا

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .