2777
2789

من خودم یه بار تو پاساژ بپدم دیدم دو تا مغازه دار افتادن به جون هم 

بعدا فهمیدم سر نوبت دسشویی رفتن داشتن دعوا میکردن 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂حق داشتن من سر نوبت دسشویی آدم میکشم

به جای اون همه وقتی که گذاشتن برای دعوا نفری ده بار میتونستن برن دسشویی

یکیشون داد میزد میگفت میام چیز میکنم وسط مغازت رو لباسات...😂

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

همسایه مون 

سر سگ شون

زن و مرد طلاق گرفته بودن و سر اینکه سگ پیش کی باشه دعوا بدی کردن دادگاه و..

چندبار انقدر شدت گرفت پلیس اومد دم خونه

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

سر غذا توصف نذری کار ب قمه کشید خیلی بی لول بودن

وای چه بد ، بیچاره اونی که نذری میداده پشیمون شده

همسایه مون سر سگ شونزن و مرد طلاق گرفته بودن و سر اینکه سگ پیش کی باشه دعوا بدی کردن دادگاه و..چندبا ...

اخر سر پیش کی موند ؟

اخر سر پیش کی موند ؟

نمیدونم

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

جاری بی آبرو و نحص خودم

که دلی دلی راه افتاد رفت خونه مادرشوهرم دعوا راه انداخت که سروپری هر وقت خونه شون اسفند دود کنه خونه ما دعوا میشه ( من و ایشون همسایه هستیم دو واحد مجزا توی آپارتمان و البته مادرشوهر توی یه آپارتمان دیگه ولی نزدیک ما) یک شر راه انداخت که نگو

آخه به تو چه که من توی خونه ام چه غلطی کنم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

عروس و پدرشوهر

یعنی عروس پرید به پدرشوهر

سر یه سوتفاهم

هرچی‌گفتیم گفت نههه من درست میگم

دعوا جلوی ۳۰نفر دیگه بود

حدود۵ماهه فطع رابطه اس

و هنوووزم معتقده حق داشته

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
جاری بی آبرو و نحص خودمکه دلی دلی راه افتاد رفت خونه مادرشوهرم دعوا راه انداخت که سروپری هر وقت خونه ...

وا 😂

حتما اعتقاد داشته جادو جنبلش کردی