2777
2789

یه خواستگار خیلی خوب برام اومده ، شرایط خونه مون خیلی بده ، وسایلامون کهنه هستن ، ظروف پذیرایی مناسب هم نداریم 

خودم شاغلم و در حد مختصر میتونم خرید کنم ولی آخه اونم گذاشتم برای جهیزیه م ،تازه مامان و بابام اصلا قدر دادن نیستن و چیزی بخرم طلبکارم میشن 😔موندم چیکار کنم 

شاید بگین پدر و مادرم پول ندارن ، بله ندارم و علتش اینه پولاشون رو به باد دادن،رفتن یه زمین خشک خریدن که آبان کسی نمیخره و مونده رو دستشون 

خودشم با حقوق کارمندی سه تا بچه آوردن ،داداشام از منم بدبخت ترن

چند جلسه باهاشون بیرون قرار بذار

یکم یکم این موضوع رو بهشون توضیخ بده و از بیخیالی خونوادت و استقلال خودت بگو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند جلسه باهاشون بیرون قرار بذاریکم یکم این موضوع رو بهشون توضیخ بده و از بیخیالی خونوادت و استقلال ...

نمیخوام ارزش خانواده م رو پیش شون پایین بیارم ،بعدا تو سرم میزنن 

سلام 

همیشه یادت باشه ک تو این خونواده رو انتخاب نکردی،اما حق انتخاب داری 

اصلا خجالت نکش.شک نکن رفتار تو و خونوادته ک تو ذهن خواستگار میمونه ن خونه ..

اجازه بده بیان

میتونی یکم وسیله برا پذیرایی بخری؟؟

یا از داداشات قرض بگیری؟

خواستگارم حتتتتما راه بده اگه مورد پسندت بود ازدواج کن

اصلا نزار به خاطر این موضوع کم اهمیت آیندت به خطر بیوفته

تازخ من خیلی هم خوب درکت میکنم

اما واقعا این مسئله زیاد مهمی نیست...

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

خونه یکی از اقوام نزدیک ببرشون

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

نمیتونید برید  خونه یکی از فامیل برا جلسه خواستگاری؟  

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚