2777
2789

هر بار با خاهرم دعواش میشه  میگه  همش تقصیر تو هست تو اونو بر علیه من پر میکنی  بعد به خاهرم میگه اون نقشه داره بدتو میخاد تو گولشو نخور شیطانه😐 بعد خودش به بابام میگه با من حرف نزنه و تهدیدش میکنه ب همون چیزی  ک میدونین😐 منم میگم تو به من تهمت میزنی  من نمیزارم با خاهرم خوب باشی ولی خودت جلو چشمای من به بابام میگی با من حرف نزنه   میگه ما پدر مادریم حق داریم 😐

بعد میگه کاش ما تو رو نداشتیم  کاش نبودی راحت بودیم😐😐

خاهرم گفت گوش نده به حرفاش بیا بریم پیش بابا 

بابام  خاهرمو بغل کرد به من محل نمیده😭😭😭😭💔 

تز نامادری بدتره بخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم تقریبا همین طوره. وقتی خواهرم منو میزنه یا اذیتم میکنه بجای اون منو دعوا میکنه.چون وقتی کوچیکتر بودم فوضولی میکردم واسه همین الانم بهم تهمت میزنه.دیگه عادت کردم. درست نمیشن خودت باید اوضاعو کنترل کنی.یا باید مثل خدمتکار باشی یا کلا هیچی به هیچ جات نباشه. من دومی رو انتخاب کردم😅