2777
2789

خداکنه امروز نهایت تا شب ترازا رو بدن من ترمیم اولم خیلی نگرانم تاثیر مثبت یازدهم رو طوری تاثیر بدن که اوضاع ما بدبشه

وای پارسال منم سر این اداهای سایت مردم و زنده شدم انشاءالله بیاد

آره دیگه خودشون گفتن تراز گیری کردن فقط منتظرن سنجش بزاره رو سایت از استرس مردم مرگ یه بار شیون یه بار کاش بیاد دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت خوشه ها تا شب که عمرا بدن خودشون اعلام کردن تا 24 مرداد میدیم پس قطعا حداقلش باید یه سه چهار روز ...

آخه بخش سوابق از دیشب از دسترس خارج شده برید مای سنجش امتحان کنید شاید خدا کرد و فرجی شد

وای منم خیلی رو معدلم حساب کردم/ولی من در جریان تاپیکای شما هستم ان شالله دندون قبولی

وای که خیلی زجر کشیدم الانم مشهدم دیگه سپردم دست آقا دوست دارم قبل برگشت بیاد اینجا احساس بهتری دارم .خدا به همه رحم کنه انشالله

وای که خیلی زجر کشیدم الانم مشهدم دیگه سپردم دست آقا دوست دارم قبل برگشت بیاد اینجا احساس بهتری دارم ...

التماس دعا اره همون تراز پارسالتونم خیلی جاها قبولی داد کم شانسی آوردین و منطقه ۲ اذیت کنندس ولی امسال دیگه تمومه براتون