2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره خانوادم بیان خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 87 پست
اتفاقا نه نگو به خانواده ات بذار بیان شوهرا بهونه میگیرن شاید نگران خرج و مخارجه ؟سعی کن با چیزایی ک ...

نه همه چی خونه داریم کلی 

تا چند ماه مرغ و گوشت داریم 

فقط میوه باید خرید 

خانوادمم بیان همه چی میارن با خودشون 

دیشب گیر داده بود کنسل کن اما روم نمیشه 

واقعا اگه کنسل کنم دیگه رومم نمیشه برم اونجا😔🥲

ابجیم در حال جدایی روحیه خوبی نداره خواست بیاد اینجا هی گفت تعارف نکن زباد گفتم باشه 

آخرش گفت بعدا با مامان بابا میام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره والا چرا پس خودمون اینجاییم من خودم ۶ روز اول جنگ خونه بودم هر بار اشهد خودم و میخوندم یه روز تن ...

دقیقا چه فکر و منظوری داره همسرت خدا میدونه

نذر کن که همسرت ابرو داری کنه صورتتون رو با سیلی سرخ نگه دارین 

خواهر منم تهران بود یه شب دایی و پدرم کاری براشون پیش اومد موندگار شدن زنگ زدن به خواهرم گفتن شب میایم پیشتون ادرس دقیق اسم کوچه ها رو هم نمیدونستن 

وقتی زنگ زدن اجیم جواب نداد شرایط خونه اش مسائد نبود 

نمیخواست بابام رو ناراحت کنه 

اما پدرم ناراحت شد میگفت ما تا اونجا اومدیم در خونه رو باز نکردی دلخوری پیش اومد قلبش هم باهاش صاف نشد تا وقتی بعد چند سال اجیم تعریف کرد چه اتفاقایی براش افتاده بود

دقیقا چه فکر و منظوری داره همسرت خدا میدونهنذر کن که همسرت ابرو داری کنه صورتتون رو با سیلی سرخ نگه ...

ان شاالله دعا کن برام به خیر و خوشی بگذره 

خیلی دوست دارم خانوادم بیان اینجا ببرمشون بیرون 

اخه هیچ جا و ندارن اونام ، فقط منو دارن 

نذر امام حسن عسگری کردم که مشکلم حل شه 

خیلی این قضیه فکرم و مشغول کرده دیشب کلی گریه کردم با شوهرم سر همین قضیه بحثمون شد .

واقعا باباتم حق داشته هم خواهرت 

چقدر بده دختر بنظرم اختیاری از زندگی خودش نداره 

ان شاالله دعا کن برام به خیر و خوشی بگذره خیلی دوست دارم خانوادم بیان اینجا ببرمشون بیرون اخه هیچ جا ...

اره تو این مواردا همسرا میخوان خودی نشون بدن بدم میاد 

همش هم از بی عقلی و بی فکری هست کی بیاد کی بره کی بمونه بدم میاد اوایل ازدواجم همسرم حساس بود به مرور کمتر شد ما خانما باید سیاست داشته باشیم چطور برخورد کنیم 

براش حدیث از پیامبر رو بخون میگن تو خونه ای که مهمون بیاد فرشته ها هم تو اون خونه حضور دارن بترس از زمانی که کسی نیاد پیشمون خدا نگاهشو ازمون بگیره 

اره تو این مواردا همسرا میخوان خودی نشون بدن بدم میاد همش هم از بی عقلی و بی فکری هست کی بیاد کی بره ...

برای مام اول زندگیمون هست و نمیتونم این کاراشو درک کنم 

ان شاالله که درست شه این وضع 

کلا آدمی زیاد اهل رفت و آمدم نیست 

الان هی میگم بهش داداشت و دعوت کنیم اون که خونش نزدیکمون 

میگه حالا نه 

یعنی سر این رفت و امد همش حرص میخورم من 

برای مام اول زندگیمون هست و نمیتونم این کاراشو درک کنم ان شاالله که درست شه این وضع کلا آدمی زیاد اه ...

عزیزم درست میشه توکلت به خدا باشه بگو منم دوست دارم حدمرز داشته باشیم 

شوهرت خسیسه. اونا نیان اونوقت شما برید؟ شهرهای دیگه جنگ نبود؟

نه خسیی نیست خرجی ام نداره براش همه چی داریم 

منم نمیتونم حرفشو بپزیرم که کسی نیاد خونمون ما بریم 

نمبتونم دل خانوادم و بشکونم بگم نیاید