2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره خانوادم بیان خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خانواده خودشم گفت که نیاین اما خب بازم بهونه ای دستشه همش میگه جنگ شه کی مسئولیت اونا و گردن بگی ...

بگو تو فرار کن کسی ازت گله نمیکنه تو همینکه مسئولیت خودتو گردن میگیری برامون کافیه

از مام خطریه؟هم نظامی هستیم هم،نمیگم کجا فقط انقد بگم که کل ۱۲ روز پشت خونمونو زدن یه بار از شدتش شی ...

واقعا یکی از آشناها مون از تهران رفت شهرستان که در امنیت باشند بیچاره اونجا ماشین بهش زد فوت شد

بگو تو فرار کن کسی ازت گله نمیکنه تو همینکه مسئولیت خودتو گردن میگیری برامون کافیه

دیکه باباخره کوتاه اومد از موضعش 

قراره هم خانواده من بیان سر بزنن و برن 

هم خانواده اون

بنظر می سه بیشتر از جنگ و مسیولیت نگران گرونی و تورمه وگرنه نمی‌گفت خب ما میریم😂😂

نه اینحوری نیست خسیس باشه 

خونه ام همه چی داریم 

گفت ما میریم چون شهرستان خطر جنگ کمتره 

اما خب باهاش صحبت کردم که حرفاش غیر منطقی هست و ترس الکیه 

قبول کرد

عزیزممم ، خیلی دلم برا بابات سوخت🥲💔💔💔تعارف کن به شوهرتم بگو مسئولیت با خودم، بپ رفتار نکنی که .. ...

منم خودم خیلی دلم میسوخت برا خانوادم 

هیچ جا و نداشتن برن با ذوق گفتن میایم خونه تو 

خداروشکر شوهرم از خر شیطون اومد پایین 

منم خودم خیلی دلم میسوخت برا خانوادم هیچ جا و نداشتن برن با ذوق گفتن میایم خونه تو خداروشکر شوهرم از ...

چقد خوببببب

خیییلی خوشحال شدم برات عزیزم، خوش بگذره❤️

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉