2777
2789
عنوان

تجربه من از حرف های مردم قبل از مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 42 پست
سلام عزیزم ، من هم مهاجرت کردم ، البته چون قبل من خواهر برادرم مهاجرت کرده بودن ، مادر پدرم که مخالف ...

کسی ک مهاجرت میکنه مگه دیگه نمیتونه برگرده ب خانوادش سر بزنه؟تا چن سال نمیشه برگردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعد مهاجرت چنسال بعد میتونید ب کشورتون برگردید؟

عزیزم مشکلی نداره هر وقت بخوام میام چون قانوی رفتم پناهنده نیستم که من سالی یکبار میام

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

عزیزم مشکلی نداره هر وقت بخوام میام چون قانوی رفتم پناهنده نیستم که من سالی یکبار میام

مرسی عزیزم از جوابتون اخه از دلتنگی گفته بودین فک کردم نمی‌تونید بیاین انشالله هرجا هستین سلامت باشین 

مرسی عزیزم از جوابتون اخه از دلتنگی گفته بودین فک کردم نمی‌تونید بیاین انشالله هرجا هستین سلامت باشی ...

خواهش میکنم عزیزم اره بعد مشغول کارم نمیتونم مرخصی بگیرم کلا سالی یکبار 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

اینم شانس ما ایرانی هاست انشالله زود زود آزادی نصیب و قسمت همه مون بشه که راحت بریم و بیایم

اشتباه نکن ..

حداقل این 12 روز توی اواخر خرداد 

خیلی چیزا رو ثابت کرد ... 

اوضاع سوریه بعد از آزادی دیدنیه...

کسی ک مهاجرت میکنه مگه دیگه نمیتونه برگرده ب خانوادش سر بزنه؟تا چن سال نمیشه برگردی

بله میشه بیایم سر بزنیم، چرا نشه؟ 

فقط و فقط کسانی که پناهنده هستن نمیتونند تا چندسال برگردن به کشور خودشون ولی اونایی که مثل من ویزای تحصیلی یا مثلا کاری یا ویزای پیوست دارن هر زمان که بخوان میتونن بیان سر بزنن

اما مسئله اینجاست ما اینجا سرکار میریم ، دانشگاه میریم و...و....

نهایت یک ماه بهم مرخصی بدن بیام ایران ولی بقیه اش چی!؟ با هزار دلتنگی دوباره باید برگردم اینجا سر خونه زندگی خودم