2777
2789
تاپیکای منو بخون، منم افسردم، اصلا منشا اصلیش همین افسردگیه، بدتر از اون ک همه حتی خونوادم بهم میگفت ...

آخه من قبلا با وجود این افکار امید به زندگی داشتم .. یعنی اولش افسرده نبودم و میگفتم خب زمان بگذره خوب میشم

ولی الان افسرده شدم و امیدی ندارم

فکر نمیکنم افسردگی منشا باشه .. فکر کنم منشا اضطراب هست که باعث افسردگی میشه اگر مزمن بشه

و من نمیتونم کنترل کنم اضطرابم رو ،اصلا نمیدونم زندگی بدون اضطراب یعنی چی

و اینکه خانواده درکت نکنن خیلی بده .. میفهمم

آخه من قبلا با وجود این افکار امید به زندگی داشتم .. یعنی اولش افسرده نبودم و میگفتم خب زمان بگذره خ ...

شرایط تراپیست رفتن نداری؟؟؟ 

ماها ن دیوونه ایم ن روانی 

فقط اون هورمونی ک باید کنترل کنه استرسو اضطراب رو تو مغزمون بشدت کم شدع و باید ی دوره دارو مصرف کنیم تا خوب شه من نوبت گرفتم،فعلا زنگ نزدن برم میخام دارو استفادهکنم اوکی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط تراپیست رفتن نداری؟؟؟ ماها ن دیوونه ایم ن روانی فقط اون هورمونی ک باید کنترل کنه استرسو اضطراب ...

چرا منم رفتم پیش روانشناس گفت برو پیش روانپزشک اول قرص بگیر بعد دوباره بیا روان درمانی.البته من خیلی مقاومت دارم نسبت به قرص و میترسم از عوارضش،ولی فکر نکنم به اندازه اضطرابم عوارض داشته باشه

نمیدونم دیگه حالا ایشالا که جواب بده قرص 

چرا منم رفتم پیش روانشناس گفت برو پیش روانپزشک اول قرص بگیر بعد دوباره بیا روان درمانی.البته من خیلی ...

نه اصلا از قرص خوردن نترس عوارض نداره، این استرس و اضطراب عوارضش شدیدتره، و اینکه زندگی ادمو و اطرافیانو مختل میکنه، من پنیک هم داشتم دو سال دارو خوردم  خیلی خیلی بهتر شده بودم دوباره یکساله داروهام قط شده افسرده شدم، بیقرارم وسواس بیماری دارم ک باززززز با این حال خودم کمک خودم میکنم

ذکر زیاد میگم واقعا ارومم میکنه صلوات میدم 

نه اصلا از قرص خوردن نترس عوارض نداره، این استرس و اضطراب عوارضش شدیدتره، و اینکه زندگی ادمو و اطراف ...

آخه اینم خوب نیست که ادم تا وقتی دارو میخوره خوب باشه بعد که قطع کنه دوباره شروع بشه😖 

آخه اینم خوب نیست که ادم تا وقتی دارو میخوره خوب باشه بعد که قطع کنه دوباره شروع بشه😖

نه دیگ دوره درمان داره من برای پنیک میخوردم ک خدارو شکر درمان شدم حمله ندارم دیگ، برای افسردگی و استرس و اضطراب و وسواس فکری دارو خودشو و دوره ی درمان خودشو داره