2777
2789
عنوان

طلاهاموبه شوهرم قرض دادم

302 بازدید | 35 پست

همسرمن وداداشش باهمین شریکن حتی درامد اموالشونم جدا نیست یعنی غیرازخونه که هرکدوممون یه طبقه آپارتمانیم خونه وپول وهمه چیشون باهم شریک بعدمن تواین چندسال باپس انداز خودم ۲۷گرم طلاگرفته بودم چندماه شوهرم واسه کارشون احتیاج به پول پیدا کرد بایدم سریع جورش میکرد ازهیچ کسم نتونست قرض کنه دیگه داشت به فکر پول درصدی که همون نزول میفتاد منم دوس نداشتم اصلا این پولا وارد زندگیمون بشه واسه همین وقتی گفت طلاهای تورو بفروشیم قبول کردم ولی الان که میخاد بهم پسشون بده اون ۲۷گرم تقریبا بایدصدملیون بزاریم روش تابتونیم بخریم اصلا نمیدونی چجوری اینقد تفاوت قیمت داره چهارماه پیش ۲۷گرم فروختیم ۱۷۰الان بخایم بخریم تقریبا ۲۷۰ملیون میشه بعدمشکلی که هست این طلاهاباپس انداز خودم بوده که بجااینکه لباس بخرم وسیله بخرم جمع کردم طلا گرفتم بعدشوهرم بخاداین صدتومن بزاره روپول طلا حساب کتابشون میریزه بهم ممکنه داداشش بفهمه ومنم دوس ندارم بفهمن چون حسابی بحث میشه وقبولم که نمیکنه همون پولایی که خانم اون لباس میگیره وسایل خونه میخررو من جمع کردم فک میکنن ما یه پول اضافی برداشتیم  اینم بگم که هیچ جوره شوهرم وداداشی راضی نمیشن شراکتشونوجدا کنن

باید همون اول داداششو درجریان میذاشت ک موقه پس دادن همون ۲۷ گرم طلا پس داده بشه ن پولش .

فقط از حقت نگذر به شوهرت بگو  به داداشش بگه  از یکی طلا گرفته بود الان باید پسش بده

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میگه ازکی

خب نمیدونم میتونین با مامانت یا مامانشون خواهری کسی درمیون بذارین بگید اونا .

اگ بخاطر کار بوده باید بدن  ـ بگید فلان موقه ک کار و شراکتمون گیر بود از فلانی طلا گرفتم  الانم باید پس بدیم

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

خب الان 20گرمشو بخره یا15بقیشو ذره ذره بخره 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

خب میگه ازکی

شما بگو 27 گرم طلا دادم 

27 گرم طلا می خوام 

دبگه مشکل خودشه

به جیزی دیگه هم کار نداشته باش

اصلا اشتباهه آدم بخواد تو پول مردا دخالت کنه

من اولا خودمون ضایع میکردم موقع کادو دادن هی چک میکردم چقدر  حقوق گرفتیم چی شد

الان کار ندارم چیزایی که لازمه رو میگم بخر سعی می کنم نپرسم چقدر شد 

بابا به من چه اصلا لیاقت ندارن نگرفتن پول اینا باشیم

البته بگم وسایل خونه میگه می خرم قصدم داره بخره ولی هنوز نخریده