2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای اسی منم همیشه همین کار رو میکنممن قبلنا هم ریزش داشتم ولی نه در این حد پس این هم تاثیر داره:(از ...

منم اصلا نمیدونستم تا اینگه تو نی نی سایت دیدم خیلیا اینجوری شدن اصلا مغزم نمیرسید واسه چی یهو ریزش گرفتم فهمیدم ک دو هفتس این کارو ی روز در میون میکنم دقیقا هم از همون موقع شرو شد 

منم اصلا نمیدونستم تا اینگه تو نی نی سایت دیدم خیلیا اینجوری شدن اصلا مغزم نمیرسید واسه چی یهو ریزش ...

به خاطر همین ریزش مو میخواستم ماسک موبگیرم

تاپیک شما رو دیدم متوجه شدم دلیلش اینه

من قبلا هم ریزش مو داشتم ولی در این حد نبود

حالا چجوری این ریزشو بند بیاریم ای خدا

عزیزم یسری ماسک موها هستن که باعث تقویت ریشه مو میشن و نهایت ریزش مو رو از بین میبرن

من هنوز نگرفتم در حال تحقیقم که کدوم مدل و کدوم نوع بهتره

به نظرم یه مطالعه و تحقیقی رو این مورد داشته باش

به خاطر همین ریزش مو میخواستم ماسک موبگیرمتاپیک شما رو دیدم متوجه شدم دلیلش اینهمن قبلا هم ریزش مو د ...

منم عزیزم از تو نی نی سایت چند نفرو دیدم نوشتن به خاطر این کار ریزش شدید گرفتن منم یهو یادم افتاد ک دقیقا از زمان این کار ریزش موم شروع شده فهمیدم دلیلش همینه اصلا به ذهنم نمیرسید شونه کشیدن تو حموم انقد ریزش شدید بده یا اصلا ریزش بده 

عزیزم یسری ماسک موها هستن که باعث تقویت ریشه مو میشن و نهایت ریزش مو رو از بین میبرنمن هنوز نگرفتم د ...

واسه تقویت مو کلا دوتا چیز بیشتر نیس یکی عصاره رزماری هست یکگی هم ماینوکسیدیل بقیه پول دور ریختنه