2777
2789
عنوان

غم دل با تو بگویم

5116 بازدید | 952 پست

🦋شاید فکر کنید تنها هستید

🌾اما هیچ وقت تنها نمی مونید

🦋وقتی مریض میشید

🌾ایشان به دیدارتان می آیند

🦋وقتی دلتون گرفته

🌾بیشتر از خودتون ناراحت میشه

🦋وقتی دستتون رو برای دعا بلند می کنید

🌾ایشان از قبل برای شما دست بلند کردند

🦋اگر گم بشید

🌾ایشان به دنبالتان می گردند

🦋و وقتی به یادشان می افتید

🌾بدانید که ایشان مدت هاست به شما فکر می کنند.

🦋ایشان در انتظار شماست

🌾صدا بزنید

💫یا صاحب الزمان💫

🌱با ایشان صحبت کنید

🌱درددل کنید

🌱صلوات بفرستید

🍀امام سجاد عليه السلام می فرمایند :

ای أبا خالد! مردمان زمان غیبت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه)، اگر به امامتش اعتقاد، و برای ظهورش انتظار برند، از مردم همۀ دورانها برترند

یا أبا خالِدٍ! إنَّ أهْلَ زَمانِ غَیْبَتِهِ، القائِلیِنَ بِإمامَتِهِ، المُنْتَظِرینَ لِظُهُورِهِ، أفْضَلُ مِنْ أهْلِ کُلِّ زَمانٍ

کمال الدین و تمام النّعمة، صفحه 320

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌸پیامبر اسلام(ص):

مَنْ ماتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ فَقَدْ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة؛ 

هر کس بميرد و امام زمانش را نشناخته باشد، بدون تردید به مرگ جاهلى مرده است. 

🪴مناقب ابن شهرآشوب، ۱۳۷۹ق،ج۱، ص۲۴۶؛🪴

🌸پیامبر اسلام(ص):مَنْ ماتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ فَقَدْ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة؛ هر کس ...

🌷ابن ابی یعفور نقل می‌کند: از امام صادق (ع) دربارهٔ گفتار پیامبر (ص)که «هر فردی که بمیرد، درحالی‌که امامی نداشته باشد، مرگش، مرگ جاهلی است» 

پرسیدم: «آیا مقصود مردن در حالت کفر است؟»

امام صادق(ع) پاسخ داد: «مردن در حالت گمراهی است.

«گفتم هرکه در این زمان هم بمیرد و او را پیشوایی نباشد، مرگش مرگ جاهلیت است؟» گفت: «آری»

چیکار کنم بیاد خونه زندگیمو ببینهی راه حلی بدهقفل قفلم

🍃السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِح
🍃سلام ای تنها سرپرست خیرخواه...

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🌸سلام مهربان‌ترین پدر
که یک لحظه ما را فراموش نمی‌کنی
🌸و دستان مهربانت همیشه پناه ماست...

✅کانال امام رضا علیه السلام
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
@emamrezamashhad

🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ،

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ،

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ،

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ .

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ ،

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ.

سلام امام زمانم ✋🌸

بگیر دست گرفتارهای راهت را

مگیر از دلِ دلدادگان، نگاهت را

شکسته ایم در این عصر سخت وانفسا

بیا که با تو ببینیم روز راحت را

دلم گرفته کجایی به هر کسی گفتم

خبر نداشت نشانی خیمه گاهت را

✅کانال امام رضا علیه السلام

┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄

@emamrezamashhad

🌺امام جعفر صادق عليه السلام می فرمایند : 

هر گاه زمان غيبت را درك كردي پس اين دعا را بخوان: خداوندا شناخت خودت را به من عطا كن، چرا كه اگر تو خود را به من نشناساني، نبيّت را نخواهم شناخت، خداوندا رسولت را به من بشناسان، چرا كه اگر شناخت رسولت را به من عطا نكني، حجت تو (امام زمان) را نخواهم شناخت، خداوندا حجتت را به من بشناسان، چرا كه اگر او را به من نشناساني از دينم گمراه مي شوم. 

🌼الکافي، جلد 1، صفحه 337🌼

🌿رسول خدا صلي الله عليه واله می فرمایند : 

خوشا آن‌که قائم اهل بیت را درک کند و پیش از قیامش به او اقتدا کند. 

طوُبیَ لِمَنْ أدْرَکَ قائِمَ أهْلِ بَیْتی وَهُوَ مُقْتَدٍ بِهِ قَبْلَ قِیامِهِ. 

🌱بحارالانوار،  جلد52،  صفحه130، / کمال‌الدّین و تمام‌النّعمة، صفحه 287🌱

🌻امام جعفر صادق عليه السلام می فرمایند : 

هر کس خوش دارد از یاران امام مهدی (علیه السلام) باشد، باید منتظر باشد و پارسایى پیشه ‌کند. 

مَنْ سَرَّهُ أنْ یَکونَ مِنْ أصْحابِ القائِمِ فَلْیَنْتَظِرْ وَلیَعْمَلْ بِالوَرَعِ.

🍃الغیبة، صفحه 200🍃

🍃السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِح🍃سلام ای تنها سرپرست خیرخواه...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ...

ای قربون امام رصا بشم 

میگه از من بخواه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

🌹امام محمد باقر عليه السلام می فرمایند : 

كسي كه در زمان غيبت امام زمان (عجّل الله فرجه الشّريف) بر ايمان و ولايت ما اهل بيت عصمت و طهارت پا برجا و ثابت بماند، خداوند متعال پاداش و ثواب هزار شهيد از شهداي جنگ بدر و حنين به او عطا مي فرمايد. 

🌼إثبات الهداة، جلد 3، صفحه 🌼

🌼امام سجاد عليه السلام می فرمایند : 

هنگامي كه قائم ما ( حضرت حجّت، روحي له الفداء ) قيام و خروج نمايد خداوند بلا و آفت را از شيعيان و پيروان ما بر مي دارد ودل هاي ايشان را همانند قطعه آهن محكم مي نمايد، و نيرو و قوّت هر يك از ايشان به مقدار نيروي چهل نفر ديگران خواهد شد.

🌱بحارالأنوار، جلد 52، صفحه 316، حدیث 12🌱