2777
2789

امروز خواهرشوهرم گفت كه جاريم برگشته گفته من تونامزدي يه بچه سقط كردم يعني اتيش گرفتم درصورتي كه من تاشب عروسي هيچ رابطه اي باشوهرم نداشتم به نظرتون چيكاركنم نگين كاري نكن كه دق ميكنم اگه جوابشوندم من تونامزدي يه بارحالم بدشد فشارم افتاده بود شوهرم خيلي بزرگش كرد جاريمم الان ميگه اون موقع من بچه سقط كردم حتي ميتونه مدرك روكنه اعصابم خورده عصريكم گريه كردم يكم به خودم فوش دادم چون خوب جواب خوبياموداد 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

من اگه جای توبودم میگفتم زندگیم به خودم مربوطه نه شمابه عنوان مثال بچه ایم بوده ازشوهرم بوده 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم ميگه خودش اينطوري بوده ميخواد توروبدجلوه بده

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

اصلا گیریمم که بچه سقط کرده باشی و اون فهمیده چرا باید بره به همه بگه!!

یبارم یکی از اشناهای شوهرم تو دوران عقدمون بهم گفت فکر کنم قبلا شوهرت نامزد داشته گفتم وا کی میگه؟!! گفت داداشم گفته بعدم طلاقش داده ، دراینبارع به تو چیزی نگفته؟ 

گفتم نه اون همه چیزشو بمن گفته راجع ب گذشتش مطمئنم نداشته، گفت نگران نشو یه احتماله شایدم داداشم اشتباه کرده. گفتم اگرم داشته برام مهم نیست ، گذشته ی خودشه .

بعد این حرفا هرچند یکم شک و ناراحتی اومد سراغم ولی جلوی اون خودمو نباختم. بعدم از هرکی پرسیدم بهم خندیدن و گفتن اون دروغ گفته باور نمیکنی بازم برو تحقیق کن. اما من نکردم اینکارو و همون یه ذره شکمم برطرف شد

تاشب عروسي هيچ رابطه اي باشوهرم نداشتم اين منواتيش ميزنه منكه تاشب عروسي هيچ كاري نكردم چرااين حرفاروبشنوم

اینطوری کدورت بوجود میاد درسته اون یه چرت گفته ولی اگه شما به روش بیاری بین دو برادر مشکل بوجود میاد همین که شوهرتو و خانوادش پشتتن کافیه ..ولش کن اون از حسودی این حرف رو میزنه تو هم یاد بگیر ازش فاصله بگیری خودش میفهمه به خاطر چیه
جلوي هركسي گفته رودر رو كن و بگو مدرك بياره نه خودت حرص بخور نه اجازه بده دهنشو ديگه باز كنه از هر ك ...

خواهرشوهرمم همينوميگه ميگه بذارجمع بشيم اون موقع حرفوواكن 

خدارو شکر جاری ندارم ولی طرف چقد پسته چقد نشسته فکر کرده که اینو بگه.  اصلا به اون مربوط نیس چه ...

باورت ميشه ازوقتي فهميدم هي ميخوام بهش زنگ بزنم دوسه تا حرف بارش كنم به زورازفكرم بيرون ميكنم زنگ زدنو