2777
2789
عنوان

سر صبحی عصابم خورد شد

216 بازدید | 13 پست

واقعا خوبه آدم بفهمه بقیه حریم خصوصی دارن اومدم پانسیون میبینم دفتر شکرگزاریم باز شده و یکی خونده معلومه یکی به وسایلامم دست زده دمپاییام هم نیست نمیدونم کی برداشته😄😂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه کمد نداری که قفل کنی؟

تو کمدم بالشت و پتومه دیگه دفتر کتابام رو میزمه دمپاییامم گذاشتم تو جا کفشی امروز میبینم نیست هر روز هست امروز نیست فکر کنم یکی جدید اومده برداشته🤕

کاش همه یادمیگرفتن فضول نباشن..آخه یکی نیست بگه آزادی یعنی همین که کسی کاری به کسی نداشته باشه فضولیه هیشکی رو نکنه...همسایه های ماهم همینطورن تاازخونه میایم بیرون اگه بیرون باشن زل میزنن ببینن چطوری میریم چطوری میایم با کی میریم باکی میایم دبگگگازسرتاپامونم ورانداز میکنن شوهرم ی میخواسه باهاشو دعوا راه بندازه من نزاشتم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

کاش همه یادمیگرفتن فضول نباشن..آخه یکی نیست بگه آزادی یعنی همین که کسی کاری به کسی نداشته باشه فضولی ...

دقیقااااا گل گفتی الان کسایی گه فضولی نمیکنن مگه اتفاق خاصی افتاده براشون که شما میخواین با فضولی به جایی برسین