2777
2789
عنوان

خواهرم‌ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 26 پست
هر چی رفت و‌امدو‌محدود میکنم ولی باز پا میشه میاد با حرفاش‌ نابودم میکنه‌سری پیش زنگ زده‌بود میگفت خ ...

رک بگو بوی فاضلاب میده لطف کن نیا

یا زنگ زد خواست بیاد بگو خونه نیستم

رک حرفتو نزنی متوجه اشتباهش نمیشه با مهربونی بگو ابجی این حرفات ناراحتم میکنه دوست ندارم بگی

لایک نفرمایید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه حرفیه واقعا نمیتونن بخورن مگه دست خودشونه

ببین‌ مشکل تو‌ برنج پاکستانی و ایرانی‌ نیست‌ مشکل‌ اینجاس خونه هر کی برن از غذاش‌ و سلیقش‌ پشت سر طرف کلی‌‌حرف در‌میارن . خالم یه زنیه که خودش‌ سرپرسته قالی بافی‌ میکنه‌ تو‌کارگاه سری پیش شام دعوت کرده بود قیمه پخته بود سر سفره با ادا و‌ اصول غذا میخوردن هم خودش‌ هم شوهرش و بچه هاش 

فرداش زنگ زده‌ بود به من‌ بین حرفاش میگفت چی بود اون‌غذا پخته بود شوهرم میگه‌ خوبه دستپخت تو‌ به خالت نرفته .به نظرت کسی که برات احترام قائله و زحمت‌‌میکشه غذا درست میکنه‌‌ این طرز رفتار خوبه؟

این چه حرفیه واقعا نمیتونن بخورن مگه دست خودشونه

برنج پاکستانی یا برنج ایرانی بچه از کجا می‌فهمه؟

مثل این میمونه بگن نوشابه کوکاکولا نمی‌خوام نوشابه پپسی میخوام بچم نمیتونه نوشابه کوکاکولا بخوره🙄

برنج پاکستانی یا برنج ایرانی بچه از کجا می‌فهمه؟مثل این میمونه بگن نوشابه کوکاکولا نمی‌خوام نوشابه پ ...

انقد پیش بچه گفتن که فلانی غذاش‌ ال بود بل بود ایراد گرفتن بچه هم دوست داره خونه کسی بره همش‌ ایراد بگیره 

والا منم‌ مادرشوهرم پاکستانی میپزه چون ایرانی گرونه نمیتونه بخره این‌ پاکستانی جدیدام انصافا ظاهرشون و طعمش خوبه فقط کسایی‌ که عادت کردن به برنج ایرانی شاید طعمشو متوجه بشن ولی نه اینکه‌ ادم نتونه بخوره هر بار هم میریم خونش کلی تعریف‌ میکنم که خوشمزه هست و فلان 

انقد پیش بچه گفتن که فلانی غذاش‌ ال بود بل بود ایراد گرفتن بچه هم دوست داره خونه کسی بره همش‌ ایراد ...

واقعا که اصلا بچه نمی‌فهمه برنج متفاوت رو درست میگی از بس گفته خواهرت اینجوری شده

وقتی میری خونه کسی اگه جلوت زهر مار گذاشتن باید بخوری بگی مرسی ممنونم عالی بود نه اینجوری 

واقعا که اصلا بچه نمی‌فهمه برنج متفاوت رو درست میگی از بس گفته خواهرت اینجوری شدهوقتی میری خونه کسی ...

حرف‌ منم اینه‌  قرار نیست همه‌ سلیقه ها یکی باشه هر طوری هم باشه زحمت کشیده هزینه‌ کرده اصلا ناشکریه نعمت خدا رو روش کلی عیب و ایراد بزاریم 

خب بچه هاش نمیخورن من اگه سال به سال برنج نخورم پاکستانی نمیخورم حالم بد میشه به نظرم رفتار شما عجیب ...

حرف تو درست ولی وقتی میری خونه کسی زهر مار جلوت بذاره باید بخوری من جای مادر شوهرش بودم کلا دعوتشون نمیکردم