2821
2789
عنوان

دیشب همش صحبت از لوندی من بود😎

236 بازدید | 11 پست

بچه ها شوهرم قبل از ازدواج با من یک عقد بهم خورده داشت که اون موقع مال ۷ /۸ سال پیش بوده با دخترِ پسرعموش.

ازدواجشون کاملا سنتی بوده و از خواستگاری تا عقد دو ماه طول کشیده (باهم رابطه هم داشته بودن)، شوهرم میگفت حسم بهش روز به روز کمتر میشد و انقدر سرد شدم خودش گفت طلاق بگیریم خانواده شوهرمم بعدا میگفتن دختره همش حرف می‌آورد و می‌برد و خانوادش رو زیاد دخالت میداد، فورا هم بعد شوهرم ازدواح کرده و الان بچش بزرگه

بگذریم؛

من این فامیلشون رو ندیدم دو ساله ازدواج کردم شاید یه بار دیده باشمش چون بعد طلاقشون کاملا باهم قطع ارتباط کردن. دیشب عروسی پسرعمو شوهرم بود منم می‌دونستم اینام دعوتن هفته قبل رفتم پارچه سنگین و گرون خریدم دادم بدوزن (لیمویی😍) کیف و کفش مجلسی هم براش خریدم شوهرمم به زور بردم برای اونم خرید کردیم وقت ارایشگاه هم گرفتم میکاپ و شینیون پیش یه آرایشگر فوق ماهر پستاش همیشه تو اکسپلوره. شب عروسی رسید یعنی دیشب؛ تو ارایشگاه لباسامو پوشیدم و اومدم خونه شوهرم آماده بود طلاهام رو انداختم و رفتیم به سوووویییییی عروسی😂

همه مهمونا رفته بودن وقتی سر میز نشستیم زندایی شوهرم گفت نگا اون زن قبلی بود وقتی اومدید تو کلی نگات کرد ( یکم رو به رو ما نشسته بودن خوب تونستم ببینمش). بچه ها خدا شاهده من اصلا نمی‌خوام اون زن رو تخریب کنم چون اصلا ازش بدم نمیاد و برام مهم نیست ولی اصلااااااا قابل مقایسه با من نبود حتی تیپش😐 یعنی فکر کنم اون شب حموم نرفته بود انقدر موهاش چرب و چیلی بود خب این چه کاریه همه روز که عروسی نیست یه شبه آدم باید به خودش برسه.

بعد پاشدیم برقصیم نوبت زنا بود موقع رقص شوهرم رفت شاباش کنه انقدر زیاد بود مهلت آهنگ خوندن نموند اون چند دقیقه😂 وقتی میرقصیدم هم تکی هم کنار شوهرم اکثر مهمونا فوری گوشیشون رو درآوردن و فیلم می‌گرفتن توجه هم کردم اون خانوم همش داشت نگاه می‌کرد نگاه کردنش خیلی ضایع بود😐😂. موقع شام شد رفتیم سر میز دیدم میز کنار اون خانوم رو به رو من نشسته همین که چشم تو چشم شدیم اخم کرد اومد جاشو عوض کرد پشت کرد به من😕😐

برگشتنی هممون رفتیم خونه مادرشوهرم همه جاری و برادرشوهرا و خواهرشوهرم میگفتن امشب همه نگات میکردن جادو کردی😂((حتی برادر شوهر بزرگم که تقریبا همسن مادرم میشه یواشکی اومد گفت امشب از همه خوشگل تر بودی از یارو هم خوشگل تر بودی دلت خنک شد منم گقتم اینو با کنایه گفتید یعنی در حالت عادی انقدر خوشگل نیستم اونم گفت نه بخدا بخاطر این چیزی نمیگم که پررو نشی وگرنه همیشه تو جمعا صحبت و تعریف از خانومی و لطافت و زنانگی توه همیشه میگم خدا به این دختر تو هیچی کم نداده انقدر باشخصیت و با ادبی؛ منم دلم قنج رفت کلی تشکر کردم😁)) 

خلاصه ۲:۴۵ برگشتیم خونه انقدر خسته بودم به زور تونستم برم تا دستشویی کله و صورتم رو بشورم شوهرم خودش لباسام رو درآورد و موهام رو باز کرد🥱 یک*م با*هم ور رفتیم بعد خوابیدیم.

بعضی وقتا دلم میخواست ازش بپرسم هنوزم تو فکر زنتی یا مثلا من خوبم یا اون خوب بودم ولی مطلقا غرورم اجازه نمیده عاقلانه هم بخوام بهش فکر کنم خیلی عاشقمه و اگر تو فکر اون بود نمیومد منو بگیره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه قدر اون زن برات مهم بوده یه ذره عزت نفس داشته باش به قول خودت رفتی لباس سنگین خریدی میکاپ خاص زدی برای عروسی پسرعمو شوهر 😑مگه عروسی برادرشوهرت بود همه این کاراا رو کردی که بگن از خانوم قبلیش بهتری تو کل عروسی هم زیرنظرش داشتی خداییش خیلی بیکاری خوبه میگی طرف بچه هم داره و اصلا تو و شوهرت الان به یه ورش هم نیستید

ولی تموم این کارا رو واسه اون زنه کردی و تموم مدت تو فکر این بودی که هر کی تو رو میبینه بگه از اون سرتری...بابا بیخیال ، این همه خودت رو درگیر کردی واسه یه آدم بی اهمیت

خوشم اومد اون زنه حتی به خودش زحمت نداده موهاشو شونه کنه اینگورتون کرده بعد تو از حرص اون اینهمه کار کردی برای عروسی پسر عموی شوهرت خیلی ضایع بازی در اوردی همه هم فهمیدن طرف اومده گفته از فلانی قشنگ تر بودی تو دلت قنج رفته عوض خجالت😂 از این پس کمی محتاط تر عمل کن

اره مشخصه اون زن اصلا واست مهم نیس😂 تاپیکت پر از عقده بود😂

اگه پر عقده بود دوتا بد و بیراه هم پشت سرش میگفتم من فقط در موردش کنجکاو بودم که طبیعیه از هر ۵ زن سه تاشون وقتی زن دوم بشن کمی در مورد ازدواج اول شوهرشون کنجکاو میشن.

خوشم اومد اون زنه حتی به خودش زحمت نداده موهاشو شونه کنه اینگورتون کرده بعد تو از حرص اون اینهمه کار ...

مگه آدم برای مردم باید به خودش برسه؟! 

بعدشم من الان اومدم حرف دل خودم رو گفتم صاف و ساده!!! جلو چشم خانواده شوهرم بالا پایین نپریدم که آخ جون از من تعریف کردید😐یه لبخند ملیخ زدم و همین.

چرا ژولیده برم توی جمعی که تازه‌واردم من برای عروسی هفت پشت غریبه هم همینقدر به‌ خودم می‌رسیدم یه چیزعادیه حالا شاید اون خانم اینطوری فکر کرده که عروسی خانواده خودمه نیاز نیست اینقدر با خودم ور برم. 

یکم اگه برید تو اجتماع می‌بینید ازدواج های فامیلی اگه بهم بخوره اینطوری میشه دیگه دوتا خانواده باهم قطع ارتباط میکنن معنی ایگنور هم نمیدونم گلم دیشب ما حتی یه نگاه هم به اون خانم نکردیم ولی اون چشمش رو ما بود.

چه قدر اون زن برات مهم بوده یه ذره عزت نفس داشته باش به قول خودت رفتی لباس سنگین خریدی میکاپ خاص زدی ...

درست حرف بزن و مودب باش.

عروسی فامیل نزدیک شوهرم حساب میشد، من برای همه عروسی ها همین کارهارو میکنم و تو اون عروسی شاید کلا ۱۰ نفر ارایشگاه نرفته بودن یه چیز خیلی عادی و طبیعیه الان همه ارایشگاه میرن مگه تو از پشت چشم داری موهاتو شینیون کنی؟!

مگه دیشب شما اونجا بودی انقدر مطمئن حرف میزنی زیر نظرش داشتی؟! اتفاقا اونی که کلا طرف اونارو نگاه نکرد من بودم و بی کینه رفتار کردم با شوهرمم رفتیم به پدر و مادرش یه سلام دادیم و همین!

من لزومی نمیبینم ثابت کنم از کسی بهترم (و اصلا مهم نیست کی از من بهتره) آنچه عیان است چه حاجب به بیان است! 

ولی تموم این کارا رو واسه اون زنه کردی و تموم مدت تو فکر این بودی که هر کی تو رو میبینه بگه از اون س ...

یکمی!

سعی میکنم حرف بقیه برام مهم نباشه ولی خوشم نمیاد بگن این چی بود گرفت زن قبلیش بهتر بود هرچند اینطوری هم نیست خدایی

اینکار هارو برای بقیه مراسمات هم انجام میدم

[QUOTE=390938910]مگه آدم برای مردم باید به خودش برسه؟!  بعدشم من الان اومدم حرف دل خودم رو گفتم صاف و ساده!!! ج ...[/QUOTE

بخاطر خودتون گفتم الان اون ادم هایی که تعریف کردن می رن خونشون می گن بخاطر اون خانومه اینقدر به خودتون رسیدید در حالی شما می گید اون خانمه براتون مهم نبوده ولی دهن مردم نمی شه بست بعدش هم از این پس نزارید کسی شما رو با ایشون مقایسه کنه بهشون بگید من اون اصلا برام مهم نیست شما هم مقایسه نکنید اگه اینجوری هی بهتون بگن شوهرتون ناخوداگاه به اون خانم فکر می کن درکل هر چی خودت صلاح می دونی ولی اگه هم برات اون خانم مهمهم هست بروز نده 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792