2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین پسری

142 بازدید | 9 پست

دارم با یکی آشنا میشم خیلییی پسره خوبیه تحصیلات زیادی داره خیلی حد و مرز داره ولی باباش ۲تا زن داره دیشب داشت تعریف میکرد میگفت با دروغ میخاست زن سومم بگیره ولی لو رفته نشده دیگ😐😐با خنده تعریف میکرد خودش خیلی راضیه ک زن سوم بگیره.. حالم از حرفاش بهم خورد بنظرتون خودشم میتونه مثل باباش باشه؟

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه قطعی گفت من دوزنی میشناسم پسراش یکی ازیکی زن دوست ترن باید ازش میپرسیدی نظر خودت راجع به این قضیه چیه؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

پدرش حتما مال قدیمه اون زمان چیز عجیبی نبوده خندشم احتمالا مسخره وشوخی میکنه باخانوادش اینجوره

نظرخودش روبپرس واینکه بگو من مث مامانت نیستم همچین حرفای بزنی وباهات زندگی کنم والآن مث قدیم نیس که غیرقانونی بدون اجازه زن ازدواج مجدد کرد مامانت خیلی گناه داره بابات له کرده مامانتو خنده داره؟اینجوربرخوردکن ببین چی میگه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار