2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا نشدم قهر کردم تو اون یه هفته کلی بلا سر بچم اومد برگشتم با صورت کبودش مواجه شدم که خونه عمه اش زخمی شده بود 

بعدش تا چندماه میترسید تنها بمونه می‌گفت تو میری دیگه برنمی‌گردی من دوست دارم مامان بابا با هم یه جا باشن 

از بچه ۳ ساله توقع همچین حرفایی نداشتم 

بدتر میشه هرچی بزرگتر میشن چالشا بیشتر میشه جای خالی پدر بیشتر احساس میشه

اگه پدر حضانت رو به مادر نده چي؟ يعني منظورم از اين جوري باشه كه مثلا در هفته دو روز پيش مادر باشه چند روز پيش پدر، كامل پيش يكي نباشه

اگه پدر حضانت رو به مادر نده چي؟ يعني منظورم از اين جوري باشه كه مثلا در هفته دو روز پيش مادر باشه چ ...

به نظر من بهتره حضانت با هرکسی هست همون تمام خوب و بد زندگی بچه رو بدونه و اونیکی دخالت نکنه 

چون چیز خوبی در نمیاد ازش

کاش میشد منم جدا میشدم

خدا ب دل من ک نگاه نکرد

ب دل بچه هام نگاه کنه

یعنی میشه خدا یه جوری بچینه بدون دردسر از زندگیمون حذف بشه

اعتیاد داره و اوضاعش خیلی وخیم شده

توهم و...

۲ ماه مریض شدم و عمل کردم و استراحت مطلق

ذات واقعیشو خوب به نمایش میزاره

ظرفارو هفته ب هفته نمیشوره جوری ک کرم میزارن

کاری هم کنه یه لیوان آب دستم بده عربده و فحش و...

۲ ماهه کل محل هر ثانیه دارن میشنون چیا میگه و...

اصلا نمیدونم‌ چرا اینارو اینجا گفتم

فقط دعامون کنید از شر این حرمله نجات پیدا کنیم😔

به نظر من بهتره حضانت با هرکسی هست همون تمام خوب و بد زندگی بچه رو بدونه و اونیکی دخالت نکنه چون چیز ...

اره، اينجوري اگه طرف مقابل لجبازي نكنه و قبول كنه با هموني كه خود بچه باهاش راحته باشه خوبه

اره، اينجوري اگه طرف مقابل لجبازي نكنه و قبول كنه با هموني كه خود بچه باهاش راحته باشه خوبه

حیف ک اکثرا دنبال دعوا و لجبازین 

ولی بچه واقعا لجبازی نداره تنها چیزیه ک پدر و مادر باید سرش توافق داشته باشن

کاش میشد منم جدا میشدمخدا ب دل من ک نگاه نکردب دل بچه هام نگاه کنهیعنی میشه خدا یه جوری بچینه بدون د ...

ايشالا هر چي به خير و صلاح خودت و بچه ها هست همون بشه🙏🏻

ان شاءالله حال خودت و زندگیت بهتر بشه

بچه تو طلاق خیلی آسیب می بینن و آینده نا معلوم در انتظار شونه  

چون معلوم نیس پیش کی باشن و بعد همسر آینده پدر و مادر پذیرش اونها رو داشته باشن یا نه

داغون میشن