2777
2789

امروز ای یو ای دارم صبح پاشده رفته کله پاچه گرفته نشاسته گرفته هرچی تو برگه نوشتن که خوبه بعد ای یو ای گرفته اگه زبونم لال منفی بشه من چه کنم با شرمندگی 😭😭

تورو خدا دعام کنید من شرمندش نشم به ارزوش برسونمش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم..چرا شرمنده.....بالاخره این یه مسئله ای هست که برای دوتاتون سخته...چرا بارشو میخوای تنهایی به دوش بکشی؟

ان شاالله خدا دامنت رو سبز کنه و هر دوتون خوشحال بشید.

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

عزیزم..چرا شرمنده.....بالاخره این یه مسئله ای هست که برای دوتاتون سخته...چرا بارشو میخوای تنهایی به ...

اگه منفی بشه همه رو از چشم من میبینه الان سنگ تموم میزاره که زبونم کوتاه باشه 😭😭

اگه منفی بشه همه رو از چشم من میبینه الان سنگ تموم میزاره که زبونم کوتاه باشه 😭😭

چرا از چشم تو؟

مگه تو این وسط چه نقشی داری؟

اینکه بدنت ویژگیهاش اینجوریه آیا تقصی توئه؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

چرا از چشم تو؟مگه تو این وسط چه نقشی داری؟اینکه بدنت ویژگیهاش اینجوریه آیا تقصی توئه؟

عزیزم ما یه دختر ۸ ساله داریم یکی هم چند ماهیی میشه تو شکمم فوت کرد برا تعیین جنسیت ای یو ای میکنیم

ببینه

مگه دیدن اشتباه اون شما رو مقصر میکنه

حکمت خدا بالاتر از همه خواست ماست 

اگه گفت بگو خدا صلاح دیده

ان شاء الله که نی نی گوگولی خدا بهت میده