یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره خب همینه ولی همه پسرا هدفشون همونه دیگه اصلا از دوستی فراریم
ببین رفتن تو رابطه چند بخش داره شناخت دوطرفه دوست داشتن دوطرفه ساپورت مالی و ساپورت عاطفی و ساپورت جنسی ، و ازقضا اون بخش جنسیش پخش جدایی ناپذیرش هست .
ولی یه پسر باید اول از همه مراحل بگذره و بعد برسه به بحث جنسی و اگه شما با این بخشش مخالف باشید پس قطعا نباید بری تو رابطه باید تنها باشی تا زمانی که ازدواج کنی خیلی شیکو قشنگ .
حالا پسری که از هیچکدوم از مراحل رابطه نگذشته مثلا به شناخت ابتدایی و حتی میانی هم نرسیدید وقت و عاطفه کافی بینتون دو طرفه ردو بدل نشده ساپورت مالی هم در کار نبوده به اندازه کافی بیرون با هم وقت نگذروندید ، بحث و مسائل جنسی میکشه وسط داره خیلی واضح به تو میگه من قبل از همه چیز از تو توقع رابطه جنسی دارم بدون اینکه کوچیک ترین تلاشی برات انجام بدم بدون این که نیاز های اولیه رابطه رو تامین کنم و از تو این انتظار رو دار خوتسته من رو با همین کوچیک ترین چیز هایی که در اختیارت گذاشتم براورده کنی اگه تو همسوی من باشی پس من هم ادامه میدم و از تو استفاده میکنم حالا اگه تو قبول کنی بعد از مدتی یه ادم بی ارزش که نه تو یه لول پایین که به راحتی میتونه ترکت کنه و تو برای اونقدری که با ارزشی ،ارزشمند نیستی و تو رو با یه ادم از لحاظ شخصیتی بسیار پایین تر جایگزین میکنه چرا ؟جون اون دختر اول به خودش احترام گذاشته و ازدید اون پسر بسیار با ارزشه