2777
2789

من یه خانواده داغون دارم از بچگیم تو خونه زندانیم کردن و منزویم کردن یکاری کردن هیچ دوستی نداشته باشم همشونو روندن حالا پارتنرم منو دوس داره با شرایط با خانواده روانیم که نمیذارن برم بیرون کنار اومده ماه به ماه همو نمیبینیم ولی منتظرمه از قیافه زشتم خوشش میاد ازم تعریف میکنه با اینکه خودش قیافش عالیه بخاطر داشتنم خوشحاله:)

با این وضعیت منم عاشقش شدم نمی‌دونم نباشه چیکار کنم به چه امیدی زندگی کنم اصلا مگه کسی منو مثل اون دوس داره از قیافم خوشش میاد؟! اگه بره نابود میشم داغون میشم 

حق دارم انقد دوسش داشته باشم یا نه؟🥺

My✨🥺

چی بگم که دلت نشکنه آخه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت 😅

خیلی احساساتی هستی پسرا با این فرمون جلو نمیرن یهو دل می بندی بعد اونا میذارن میرن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

عزیزم چرا اعتماد به نفس نداری خودتو دست کم نگیر

این که تو این شرایطی حق داری که وابسته بشی ولی مطمئن شو که طرفت واقعا آدم خوبی باشه و نخاد از موقعیتت سو استفاده کنه

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 

روی اعتماد به نفست کار کن. تو با این اعتماد به نفس، فردا روزی همون پسر دلتو می‌شکنه . چرا میگی زشتم؟! همون خانوادت باعث شدن به خودت بگی زشت. ول کن پسره رو ، چند تا رفیق باحال پیدا کن واسه خودت، از دایره امنت بیا بیرون با رفیقات وقت بگذرون مشاور برو تنهایی حالتو خوب کن

الآنم فعلا از گوشی، مطالب روانشناسی بالابردن عزت نفس بخون و کم کم روی خودت کار کن.