2777
2789
عنوان

مشکلم درباره زندگی با خواهرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 25 پست
واسه چی بردیش با خودت

من نیاوردم وقتی من خواستم مستفل شم روانشتاس توصیه کرد باهم باشیم و‌اونم ببرم چون گفت اونهم براش اون محیط سمه و اینکه تنها نیستیم هردو . رابطمون‌خوبه خداروشکر ولی حس میکنم خسته شده از نظر روحی بهمین زودی 

عزیزم مادرت که میاد کمکشما هم در حد توان خودت فقط کارای شخصی خودت رو انجام بدهمثلا فقط یه غذای ساده ...

دقیقا همینه خیلی رعایت میکنم تازه خودمم با وجود درد وسطاش بزور یکارایی انجام میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیاوردم وقتی من خواستم مستفل شم روانشتاس توصیه کرد باهم باشیم و‌اونم ببرم چون گفت اونهم براش اون ...

پس اگه تراپیست گفته که دیگه هیچی 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
پس اگه تراپیست گفته که دیگه هیچی

اره هم تراپیست هم خودش خواسته الان که اومدیم انگار سختش شده و کتار کار خودش نمیتونه‌ من هم تقصیزی ندارم والا خودش میدونست همه چی و اینکه من چقدر باید دردسر و هزیته بکشم‌تا از اون‌خونه بیابم بیرون شرایط بیماریم جراحی و‌.. الان منت میزاره واقعا دلم میشکنه . انگار من برای منفعت خودم آوردمش 😞

اره هم تراپیست هم خودش خواسته الان که اومدیم انگار سختش شده و کتار کار خودش نمیتونه‌ من هم تقصیزی ند ...

برعکس من فکر میکنم خواهرت خودخواهه و فقط میخواست مستقل بشه حالا که.. از پل گذشته داره میزنه زیرش درحالی که تو توافق کردی قبلش باهاش البته نظر منه نمیدونم درست یا نه 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
برعکس من فکر میکنم خواهرت خودخواهه و فقط میخواست مستقل بشه حالا که.. از پل گذشته داره میزنه زیرش درح ...

اره ظاهرا بچگانه تصمیم گرفته و به این زوایاش فکر نکرده 

اره ظاهرا بچگانه تصمیم گرفته و به این زوایاش فکر نکرده

به مشاورت بگو باهاش قاطع حرف بزنه 

به مشاورت بگو باهاش قاطع حرف بزنه

باید ظاهرا همبنکارو کنم چون امشب بد بهم ریخته بود البته بهانه کرد که رفتم خرید و برکشتم حالم خوب نیست و.... ولی سریعا منت میزاره سر هرکاری و تند میشه این خیلی آزارم میده اگر من یه کلمه بابت هزینه هایی که کردم حرف بزنم‌میشم‌ یه ادم وحشتناک ب تمام‌معنا