حدودا یکماهه با شرایط خیلی خاصی تونستم با کمک کلی مشاوره و توصیه روانشناس از خونواده جدا بشم . با پس اندازی که.داشتم تو شرایط خبلی سخت یجای خیلی کوچک تونسنم بگیرم البته خواهرمم بخاطر شرلیط بد خونه و خوتواده دوست داشت و تصمیم گرفت با من بیاد .خودش شاغله و فقط هزینه خودش تا حدودی میده . من اکثر وسایل و مایحتاحفراهم کردم تا حدی هم مادرم کمک کرد بخاطر شرایط بیماری من واقعا ادامه زندگی تو خونه پدرم داشت به هردومون آسیب روانی و جسمی میزد . ادامه ممکننبود . منتها من بعلت شرایط بیماریم به کمی کمک نیاز دارم هنوز خیلی نمیتونم بخاطر جراحی پست یا وضعیتم کار زبادی کنم . آشپزی مادرم کمک میکنه در حپ کارهای رورمره مثل اماده کردن سفره و شستن ظرفها یا خریدای جزیی از خواهرم کمک مبخام همه اینها براش بارها گفته بودم و میکفت هرچی باشه بهتر ار اینجاست (پیش خونواده ) حالا که من کلی از پس اتدازم خرجشده و این شرایط بسختی معیا کردم مدام ناراحته از مسولیتها و یجوری منت میزاره سرم خیلی حس بدی دارم امشب بحثمون شد و حرفای خوبی بهم نزدیم کلا و برای اولین بار حالت پنیک داشت هرچقدر سعی کردم آرومش کنم جیغ و داد کرد تا حالش بد شد واقعا نمیدونم چیکارکنم . من همه چیز براش توضیخ داده بودم و میدونست الان که راه برگشتی نیست این رفتار رو داره نطرتون چیه چیکار مبتونم بکنم که وضعیت بهتربشه
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عملا نمیشه برگشت به اون خونه با کلی سختی و هزینه و جنکاعصاب ما مستقل شدیم . تنش زیاده حتی خودش هم ر ...
بهش فرصت بده با شرایط کنار بیاد و تو تصمیم گیری برای برگشت یا برنگشتنش دخالت نکن شما تا کی نمی تونی کاراتو انجام بدی؟
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم کاش تنها خودت خونه میگرفتی منم بارها به خواهرم کمک کردم ولی آخرش گفت تو کارهام دخالت نکن یعنی ...
متاسفانه تازه خواستم اونهم نجات بدم خودشهم خیلی تمایل داشت الان سریع کم آورده با اینکه همه چی بهش گفته بودم اینهمه همفشار روانی و مالی کشیدم اینجا فراهم کنم . من بسیااار مستقل هستم اما خوب یکساله دوتا جراحی داشتم و میدونست کمک لازم دارم گاهی عملا هم کار زبادی به دوشش نزاشتیم ولی احساس مسولیت داره انگار و دیکه امشب نگرانش شدم بهش گفتم دوست داره برگرده پیش خونواده و کفت خودم میکشمولی برنمبگردم
باهاش حرف بزن بگو من کلی از پس اندازم زدم و اینها باید اینجا به هم احترام بزاریم
دقیقا باهاش خبلی حرف زدم . جفتمون روحیه مون خسته اس . از دست خونواده و بیماری های اخیر من 😢 ولی من واقعا تقصیری ندارم و همه چیز براش گفته بودم خودش میکفت اصلا برام مهم نیست فقط بریم یجا ٱرامش باشه .