2777
2789

از بس که جنس خودش خرابه فک میکنه منم مثله اونم 

من حواسم هست ولی میگه همسایه های دیگه چی فکر میکنن 

هروقت میرم توی حیاط بشینم از طبقه سه میاد پایین بهونه که با من حرف بزنه 

راستش خودمم کم کم دارم نگران میشم اعصاب خودمم خرابه 

نمیخوام اسمم بد بشه 

هوا گرمه زمانی که برق قطع میشه میرم توی حیاط میز و صندلی گذاشتم طبقه همکف هستیم 

یکی از زن همسایه قفلی زده رو من فک کنم میخواد منو بچسبونه بهش یا انگ بزنه 

‌واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره فعلاتوحیاط نشینی اسمت خدایی نکرده بددربره دیگه نمبشه درستش کردلطفاتوم بیاتایپک اخرمن شایدتونستی کمکم کنی

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃

نرو حیاط حتی اگر هوا تو خونه گرم باشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

الان فقط برعکسشو تصور کن

یه دختر همسایه که مشخصه تو نخ شوهرته چپ و راست میاد باهاش میشینه به صحبت 

واکنش تو چیه؟

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم