2777
2789
آدامس 5 یا تیریدنت

دیگه اصلشون گیر نمیاد که

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی باز بهتر از بقیه هستنبهتر از اینا فک نکنم باشه

نه بابا آشغال شدن .من ده سال پیش تریدنت و باکسی میگرفتم .همه ی طعم هاشم امتحان کردم .

چند روز پیش به شوهرم گفتم بگیر کلا بسته بندی شو که دیدم فهمیدم  فیکه .داخلش خیلی تغییر کرده .قبلا عالی بود .

فایوم که خیلی وقته نخوردم 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

برا روشن شدن پوست بدن اگ چیزی میدونین حتما بگو فداتشم

روشن شدن پوست تدریجیه و روتین میخواد اینطور نیست که یه دفعه ای روشن بشه

من خودم صورتمو هر روز با پن میشورم و کرم ویتامین سی و ابرسان میزنم 

هر دوهفته هم اسکراپ شنی میزنم قرص ویتامین مینرال میخورم و زینک پلاس

سبزی و اب فراوان میخورم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
فداتشم برا بدن چی اشکال ندارع نمیخام ی دفعه ای باشه همون به مرور

همین قرصا و سبزی و اب فراوون بدنو روشن میکنه از صابون استفاده نکن سعی کن پن بخری

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند