2777
2789
عنوان

ابروم رفت😭😭بیایین توروخدا

741 بازدید | 40 پست

من تازه ازدواج کردم 

برادرشوهرم سکته کرد بردنش بیمارستان به همسرم زنگ زدن اونم رفت

من زنگ زدم به همسرم جواب نداد خیلی نگران شدم

زنگ زدم به جاریم

جاریم خواب بود صحبت کردیم گفتم کجایین گفت خونه مامانم

گفتم ببخشید میخواستم به یکی زنگ بزنم که منتظر تماسم بود به شما زنگ زدم

دیدم همسرم پیام داده توپیده بهم 

متوجه شدن دارن میرن بیمارستان

بخدا من اصلا قصد نداشتم نصف شب اینجوری بشه

الان فکر میکنن من فضولم😭😭

خدایاااا😭😭😭😭

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چقدر حساسی چته اروم باش چیزی نشده

اخه شناختی رو من ندارن 

میگم الان پیش خودشون میگن طرف فضوله خانوادمونو بهم ریخت

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

سلام بنظرم درست نبوده شب زنگ بقیه  بزنی یک پیام می‌دادی هم ایراد نداشت حالا هم کاری که شده حتما ازش معذرت خواهی کن بیچاره خانمش چقدر استرس کشیده 

تجربه میشه برات حالا 

یعنی زنش نمیدونسته؟بنطرم شما اشتباه کردین جز ب شوهرت نباید زنگ میزدی نیازی نیست به همه تماس بگیری

نه نمیدونسته من فکر میکردم که زنش باهاشونه حتی به همسرمم گفتم منم بیام پیشش باشم اگه تنهاست شما مردا کاراشو بکنین گفت نه و رفت من نمیدونستم اونجا نیست که 

همسرم که جواب زنگ و پیام و نداد خیلی ترسیدم

درست متوجه نشدم الان چی شد؟ ابروی تو کجا رفت؟

اینکه زنگ زدم به جاریم نگران شد الانم دارن میرن بیمارستان

الان همشون فکر میکنن من فضولم