من شاغلم و به دلایلی تمایل به گفتن شغلم ندارم. بخاطر اینگه یگی از همکارا نمیتونست شیفت کاریش رو بیاد به من گفتن جاش بیا و بدون اینگه ازم بپرسن برام تایین تکلیف کردن که باید فلان روز که تنها روز تعطیلی این ماهم بود رو ازم گرفتن. منم تحت فشار یسری چیزای دیگه(مسائل مالی و خونوادگی) وقتی رییسم گفت باید این شیفتو بیای اول ابراز ناراحتی کردم که من برای این روز برنامه داشتم و کل این مدت منتظرش بودم و وقتی دیدم هرچی میگم حرف خودشو میزنه دیگه سکوت کردم و رفتم لباسامو عوص کنم برم گریه م افتاد. یکی از همکارا دید رفت به رییسم گفت و رییسم اومد دعوام کرد که تو حق نداری گریه کنی بابت این موضوع
هرچی توصیح دادم من کلا بخاطر شرایطی حالم خوب نیست و این ماجرای شیفت اجباری مزید بر علت شد و گریه م مختص این قضیه نیست باز میگفت نه تو همکاری نمیکنی و حالا ماه دیگه که شیفتای سنگین و بد بهت دادم میفهمی. و من بیشتر گریه م میگرفت و میگفتم چشم هر شیفتی بگین من میام اما خب چطور انتظار دارین یهو وسط گریه کردن اروم بگیرم باز دعوام میکرد حق نداری گریه کنی اینجا.بخدا نمیدونین چه شرایطی دارم توی خونه و نمیتونم هم بگم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اون همکارت چرا رفت خبر برد آخه 🤦🏻♀️😑روت فشار بود منم بودم حالم بد میشد ولی کار همکارت خیلی بچگان ...
اون همکارم وقتی دید من یه شیفت تعطیل دارم و روز قبلش بهش گفتم و راجبش ذوق کردم علنی بهم گفت زورم میاد تو روز تعطیل داری. و فرداش به پیشنهاد همین بود که رییسم میخواست منو بیاره سر شیفت اجباری
بچه ها امروزم کوفتم شد و فرداهم از گلوم پایین نمیره. از بس گریه کردم و ناراحتی کشیدم دیگه نمیتونم واقعا. دعا کنین بتونم نجات پیدا کنم از این شغل لعنتی و این ادمای سمی
حق که با شماست ، اما گاهی در کار این مسائل پیش میاد ، یکروز هم کاری برای شما پیش میاد رییستون به یک ...
میدونم اما بهتر بود از خودم میپرسید نه اینکه با یکی دیگه از همکارام که سوگلی ایشون هم هست برام تایین تکلیف کنه و بعد بهم خبرشو بده. اگه به خودم شخصا میگفت فلانی بیا یه شیفت ببین میتونی برای یکی بیای قبول میکردم. نه اینکه صاف بزنه توی روزی که برام مهم بود
متاسفانه محل کارت محیطش خیلی آزار دهنده اس حق داری اذیت بشی 😕ولی خب رییست هم رفتارای هیستیریکی داره ...
هرچی توی محیط کارم تلاش میکنم کارمو عالی انجام بدم باز سر کوچکترین چیزی که گیر میارن اذیتم میکنن. تا الان هرچی تحقیرم کردن کوتاه اومدم ولی دیگه نمیتونم. قشنگ حس میکنم دیگه مثل قبلم نیستم و اینو همه بهم میگن. ماه۳۰ روزه و من۳۲ تا شیفت میرم. بخدا کمرم شکسته زیر این کار
ببخشید ولی مگه برده گرفته؟کار میکنی مزدا رو دریافت میکنید حق نداره اینطوری برخورد کنه خودت ضعیف نشون نده حقتو بگیر این دوره زمونه خودت ضعیف نشون بدی فکر بیهوده میکنن
اصلا گوشیت خاموش میکردی نمیفرتی وقتی وظیفه تو نیست طرف انکار سادیسمیه
اگه این شغل رو نیاز نداشتین لهش میکردی حیف که دست و بالت بسته هست
پس یعنی میگی اینکه گریه کردم اشتباه نبوده؟ از صبح دارم خودخوری میکنم که چرا گریه کردی تو که زیر بار شیفت زوری رفتی خب گریه هم نمیکردی که ماجرا اینجوری بیخ پیدا نکنه