2777
2789
حسش بهم چیه

حسی نه ولی شما میتونید اون حسو ایجاد کنید

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

چه تفاوتهایی؟؟

در حدی که خیلی بخواد اهمیتی باشه نیست جزئیاتی

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما با رفتارای خلاقانتون میتونین اونو به سمت خودتون بکشین دختره مهم نیسترفتارش وقتی پیشه دوستاشه رو ...

دوستاش ناباب ام و روش تاثیر دارن؟؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

ای مشکلات روحی و روانی من خوب میشه؟ دیگه دارم کم میارم😭

بله ذهنتونو خلوت کنید و به چیزای بیهوده فکر نکنید

ایجاد کردم قبلا الان جدا شدم ازشبرمیگرده؟ اشتی میکنیم؟

بستگی به خودتون داره

اگه بتونین دوباره دلشو بدست بیارین بله نتونین نه

دوستاش ناباب ام و روش تاثیر دارن؟؟

نه ولی ممکنه پیش دوستاش رفتارش متفاوت باشه که تا جایی طبیعیه

شوهرم قرار بوده رفاقتش باهاش کم کنه حالا کم کرده ؟؟

اگه زیادی صمیمی بوده یخورده نیاز به زمان داره شایدم نتونه و باعث پنهون کاری بشه

حس جواد بهم چیه؟ با کسی جز من ارتباط داره ؟

ای منم جواد دارم 🫤کدوم شعری ؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

ترس و وحشت از مرگ ولم نمیکنه😞😞😞آروم نمیشم

به هیچچچچچچ عنوان وابسته ی دنیا نباشید

تو این دنیا بذر خوب بکارید که اونجا خوب درو کنید

به خدا و بزرگی خدا فکر کنین با خدا آرامش میگیرین

حس جواد بهم چیه؟ با کسی جز من ارتباط داره ؟

حس مثبتیه

دلهره و دلشوره نداشته باشین به جز شما نه