2777
2789
میشه لطفا منم بگید از شخصی که دوستشون دارم بگید با دختری هستن؟حسشون بهم چیه؟کی میبینمشون؟

با انرژی مثبت پیش برین انرژیه دوست داشتنو دریافت میکنین باید موقعیتش فراهم بشه ببینینشون

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز m منو برای رابطه جدی میخواد یا فقط دوستی؟حسشو بهم میگه؟

شما اگه‌ دوسش دارین باید دلشو بدست بیارین اینطوری رابطه جدی پیش میره

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

دوست دانشگامه کی پیام میده حسش چیه ممنونم

با ارتباط صمیمیترتون حس عمیق تری میتونین ایجاد کنین و به خواستتون برسین

میدونم از من خوشش میاد ولی اول اون باید بیاد جلو

بله حسشو بهتون میگه شما یخورده باید شرایطو ایجاد کنین تا حسشو بهتون بگه مثلا مثل اینکه یه نخ بدین😂

حس کاملا منطقی و خوب

با دختری نه

شمارم دختری با وقار و مناسب میبینن

ب این زودیا؟یعنی چندماه آینده؟

تو انتخابتون دقت کنید زود زود نه ولی خیلی طول نمیکشه

عزیزم منم میگی طلاقم انجام میشه یاشوهرم برمیگرده ؟؟؟؟

زود تصمیم نگیرین ایشالا خدا بخواد درست میشه