2777
2789
عنوان

سلام باست ها بیاید کمک

331 بازدید | 47 پست

بعد از ازدواج فهمیدم شوهرم مشکل اعصاب داره .یه مدت جمع کردم رفتم خونه مادرم . مادره خواستگار قبلی ام داستان فهمیده بود . به مادرم گفته بود پسرم تمام شرایط دختر تو رو قبول میکنه .  اگه میخاد جدا بشه باپسر من ازدواج کنه . من خیلی این پا اون پا کردم . اما گفتم بزاز برگردم شاید درست بشه . حتی یه شب دیدیم مادره با یه جعبه شیرینی اومده  من گفتم من جدا نشدم . همش گفتم درست میشه .هیچی درست نشد . بعدش  چندین سال فهمیدم تمام دعاهای من و شوهرم  پشت اش مادرشوهرم بوده . شوهرم به مادرش وابستگی شدید داره . مادره شوهرم یاد میده شوهرم رو شوهرمدمیاد منو اذیت میکنه . من رو کتک  می زنه شوهرم  با مادرش برعلیه من میشن ‌ . و من اذیت میکنند .شوهرم مشکل اعصاب ام داره ناراحت میشه سرش گیج میره بعدش توهم میزنه ۱۰ دیگه حالش خوب میشه . الان خیلی پشیمون اون خواستگارم که شرایط منو قبول می‌کرد چطوری بهش بگم . الان ۵ سال گذشته . فک کنم مجرده . چطوری بهش بگم ببینم شاید دوباره منو قبول کنه . جدا بشم با اون ازواج کنم . خیلی تلاش کردم برای زندگیم اما مادرشوهرم نمیزاره . همش عذاب میکشم . خیلی زیاد . چیکار کنم . طلاق بگیرم نمیتونم خونه بابام بمون . مگه خواستگار قبلی ام بیاد با اون ازواج کنم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم 

ببین شما اول ببین واقعا همسرت حالش خوب میشه یا نه به روانپزشک مراجعه کنید و بعد اگه تصمیم جدی جدا شو از زندگیت لذت ببر طبیعتن اینجوری که شما گفتی راحب همسرت باید روح روانت بهم ریخته باشه روی خودت کار کن بعد اگه آمادگی داشتی وارد رابطه جدید بشو 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

اگر به خاطر مردی از همسرت جدا بشی به اون مرد حرام ابدی هستی. اول طلاقتو بگیر خواهر من حالا بعد ببین خدا چی می خواد

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

چون شرایط طلاق ندارم . زندگی هم که دارم مادرش عذابم میده . خانوادم حمایت ام نمی‌کنند طلاق بگیرم

به نظر من اینکار اصلا جالب نیست 

میخوای به طرف بگی اگه تو اوکی هستی من طلاق بگیرم ؟؟؟

بعدها اون آدم اصلا نمیتونه بهت اعتماد کنه دیگه

زن رو دعوت کن خونتون مثلا بگو اش فلان پختیم عصرونه خدمت برسید یا ناهاری چیزی..

بعدم از این بگو که می‌خوام از شوهرم جدا بشم و اینطور حرفها رو بزن زنِ دوهزاریش می‌افته دیگه 

اگه هنوزم قصد داشته باشه قطعا پل پیش میذارن 

ببین البته اگه میخوای ضایع نباشه و اینا 

سعی کن رفته رفته با همون خانم که شرایطت رو قبول کرده بود ارتباط بگیری بعد اونم خواه و ناخواه با شرایط زندگیت مواجه میشه اگه قصد خواستگاری داشته باشه میاد.

الان بهش پیام بده زنگ بزن دوباره ارتباط بگیر 

چی بگم مگه زندگی جنگ و مسابقه است هنوز این مرحله تموم نکردی دنبال همبازی برای مرحله بعدی 

بنظرم خیلی عجولانه داری تصمیم های زندگی تو میگیری 

ازدواج کردی اما به شناخت نسبی نرسیدی 

بعد ازدواج رسیدی بعد جدا نشدی 

حالا بعد پنج سال به خواستگار قبلی فکر می‌کنی 

بنظرم به مشاور مراجعه کن خیلی بهتر می‌تونه کمک کنه که مسیر ذهنی ات روشن بشه

[QUOTE=390896672]عزیزم  ببین شما اول ببین واقعا همسرت حالش خوب میشه یا نه به روانپزشک مراجعه کنید و بعد اگه تصم ...[/QUOTEمادرشوهرم نمیزاره زندگی کنیم . این خواستگار که داشتم کاملا خوب بود چقدر اشتباه کردم 

چون شرایط طلاق ندارم . زندگی هم که دارم مادرش عذابم میده . خانوادم حمایت ام نمی‌کنند طلاق بگیرم

شرایط طلاق نداری که پس فکرش رو از سرت بیرون کن،اون خانم اصلا نرمال نیست که به زن متاهل میگه جداشو !بعد لابد مشکل داره پسرش...با مادرشوهرت دوست باش احترام بذار 

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

زن رو دعوت کن خونتون مثلا بگو اش فلان پختیم عصرونه خدمت برسید یا ناهاری چیزی..بعدم از این بگو که می‌ ...

بنظرم خیلی ضایع نکن که فکر بکنه بخاطر ازدواج فقط دوباره ارتباط رو از سر گرفتی..

غیرمستقیم سعی کن بهش چراغ سبز نشون بدی 

اونم اگه هنوز قصدی داشته باشه قطعا عمل می‌کنه سریع