2777
2789
عنوان

شماهم با خودتون حرف میزنین❓

100 بازدید | 11 پست

از وقتی خیلی بچه بودم تا الان چندتا شخصیت خیالی هستن که هر روز مورد خطاب قرارشون میدم و باهاشون حرف میزنم😭😂

یا اگه با اینا صحبت نکنم با خودم حرف میزنم، انگار مغزم بهم جواب میده 

گاهی حس میکنم نکنه نرمال نباشه 😂😂

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از بچگی مداااام در حال حرف زدن بودم با خودم

بعدازظهرا همه میخوابیدن من نوار میذاشتم صدای خودمو ضبط میکردم الانم دارمشون😂

الان زیاد حرف میزنم وقتی کسی خونه نیست حالت اینکه یکی داره باهام مصاحبه میکنه و من شیک و مجلسی جواب میدم😅

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
من از بچگی مداااام در حال حرف زدن بودم با خودمبعدازظهرا همه میخوابیدن من نوار میذاشتم صدای خودمو ضبط ...

وای منم این مصاحبه رو زیاد انجام میدم

نشخوار فکری خیلی زیاد دارمفکر میکنم فلانی این رفتارو داشت یعنی چی اون چرا اینطوری کردخیلی به همه چیز ...

من انقد به سناریو های مختلف فکر کردم که وقتی واقعا اون اتفاق میفته مغزم نمیتونه باور کنه