2777
2789
عنوان

مینویسم تا شاید اشکم بند بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 24 پست
وای من وای من دنیا رو میدم فقط یه لحظه خواهرم و ببینم بهش بگم بیا با هم بازی کنیم بیا اطاق و با چادر ...

با امضات گریه کردم

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

انشالله که مشکل همسرت به زودی حل بشه براشون دعاکردم

ممنون عزیزم خیلی محتاج ب دعام

از قبل عید رفته دنبال کار من با دو تا بچه تنهام

میک موتوریه تا ۱ تو خیابونا بود

خیلی ناراحتم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خیلی محتاج ب دعاماز قبل عید رفته دنبال کار من با دو تا بچه تنهاممیک موتوریه تا ۱ تو خیاب ...

بله تو یه تاپیک دیدمتون

نگران نباش بسپار به خدا❤️🫂

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

الهی سالم باشد شادباشن. ولی بر خلاف تو من از گذشته بیزارم از این که کودکی نکردم خنده ای ندیدم سفرهای شادی ندیدم ناراحتم 

ولی ولم نمیکنه مغزم از گذشته شلوغ پلوغه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

با امضات گریه کردم

خواهرم همه دارو ندارم بود خیلییییییییی دلم براش تنگ شده از درد سرطان مچاله شد خاکش کردن ۶دی تولدش بود ۲۶ دی رفت پیش خدا منم خیلی وقته منتظرم صدام کنه 😢😭منو ببخش دوست عزیزم اگر باعث ناراحتی شدم😞

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

الهی سالم باشد شادباشن. ولی بر خلاف تو من از گذشته بیزارم از این که کودکی نکردم خنده ای ندیدم سفرهای ...

ممنونم جانم

الهی که خدا الان برات جبرات کنه❤️

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

خواهرم همه دارو ندارم بود خیلییییییییی دلم براش تنگ شده از درد سرطان مچاله شد خاکش کردن ۶دی تولدش بو ...

نه قربونت برم،ناراحتی چی❤️

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

من قربونت برم چقدد افکارتون و دنیات،و فکرای تو سرت شبیه منه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

من قربونت برم چقدد افکارتون و دنیات،و فکرای تو سرت شبیه منه

خدا نکنه عزیزدلم❤️