2777
2789
عنوان

مینویسم تا شاید اشکم بند بیاد

603 بازدید | 24 پست

هرچقدر روز سعی میکنم قوی باشم، شب نابودش میکنه. دوباره میشم همون آدمی که دلش گذشته رو می خواد‌. دلش صدای خنده مامانش رو می خواد دلش صدای قربون صدقه باباش رو می خواد دلش صدای همبازیش رو می خواد دلش حتی جوونی پدر و‌مادرش رو می خواد.

دلم اون روزها رو می خواد که کل دغدغه‌م این بود که مامان غذا چی درست کرده. با کلی ترس و هیجان آماده میشدم که بعد از کلاس برم پیشش.... 

شش سال از بهترین روزهای عمرم

کل‌ دغدغه‌م این بود که گل و‌ کادو رو‌ کجا بذارم که مامانم نبینه.

انقدر سرگرم شدم که دقت نکردم‌ مامانم داره پیر میشه

انقدر سرگرم زندگی شدم که دقت نکردم پدرم رو خیلی وقته بغل نکردم

انقدر سرگرم شدم که دقت نکردم همسایه خیلی وقته رفته

انقدر سرگرم شدم که دقت نکردم دوچرخه خاک‌ گرفته

انقدر سرگرم شدم که دقت نکردم خیلی وقته خدا رو فراموش کردم

خلاصه به خودم اومد دیدم هیچی ندارم

به‌خودم اومدم دیدم هر وقت هرجا کم‌ اوردم نشستم برا مامانم و کودکیم گریه کردم

انقدر گریه کردم انقدر گریه کردم که یادم رفت اصلا چرا گریه کردم.

بعضی وقت ها خونه مرتبه؛ یخچال پره؛ همسرت مهربونه؛ ماشین جلو خونه‌پارکه؛ مدرکت رو گرقتی ولی مامان دیگه جوون نیست مامان دیگه از ته دل نمیخنده خودت دیگه ذوقی نداری بابات کمرش خم شد و اون خونه بچگی هات دیگه رنگی رنگی نیست

اصلا میدونی حتی کته گوجه هم دیگه طعم کته گوجه قدیم رو‌ نمیده.

۱۴۰۴/۵/۱۶

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و تو نیز روزی پیر خواهی شد. به زودی.

کاش منم زودتر پیر شم انقدر پیر که دیگه فقط برای پیری خودم غصه بخورم

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

پس چی شدهبابا دلمونک ترکوندی ک

چیزی نشده فقط دیگه نمیخنده مامانم انگار غمگینه

چیزی نشده فقط دیگه نمیخنده مامانم انگار غمگینه

خب غمگین باشن

ادنیزاده دیگه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وای من وای من دنیا رو میدم فقط یه لحظه خواهرم و ببینم بهش بگم بیا با هم بازی کنیم بیا اطاق و با چادر نماز مامان نصف کردم بیا دیگه جر زنی نمیکنم بیا پروین پروانه بیا عشق خواهر بیا فقط بیا 😭😭😭

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خب غمگین باشنادنیزاده دیگه

آره ولی هیچی سرجاش نیست این اون زندگی نبود که میخواستم

انقدر برا یک سری چیزها دعا کردم تلاش کردم که یادم رفت من اصلا خانواده دارم

وای من وای من دنیا رو میدم فقط یه لحظه خواهرم و ببینم بهش بگم بیا با هم بازی کنیم بیا اطاق و با چادر ...

الهی بگردم🫂

آره ولی هیچی سرجاش نیست این اون زندگی نبود که میخواستمانقدر برا یک سری چیزها دعا کردم تلاش کردم که ی ...

سخت نگیر کاکو

الهی شکر بازم سایه سر هستن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سخت نگیر کاکوالهی شکر بازم سایه سر هستن

انشالله که مشکل همسرت به زودی حل بشه براشون دعاکردم