من سر دخترم از ۶هفته شروع کردم بالا اوردن تا ۱۷هفته
حتی اب نمیتونستم بخورم شدم پوست و استخون
سر این یکی حالت تهوع دارم ولی کنترلش میکنم غذا میخورم اما اروم اروم لقمه هامو بیشتر میجوم نمیذارم معدم خالی باشه
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
میدونید سر بارداری چون آدم تهوع داره سعی میکنه شورب و ترشی بخوره تا سرحال بیادمن سر دخترم اینطور بود ...
ولی خب برای من برعکس بود ویارم داشتم ولی از ترشی بشدت زده شدم
شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفیام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمیکردیم، از خران آبکش هم نفهمتر بودیم
کسلی تو بارداری از کی براتون اتفاق افتاد من چن. روز مونده هنوز به موعدم . عجیب خوابالو شدم صبح تا ده خوابم بعد باز دوازده و یک بعد از ظهر دو سه ساعت می خوابم
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...