2777
2789
عنوان

میدونم شوهرم دوستم نداره

765 بازدید | 28 پست

خودم عاشقش شدم دیونه اش بودما اما بعد ازدواج بعد مدتی فهمیدم عشقم یه طرفه بود ده سال زندگی کردم اما خیلی کمبود محبت گرفتم خیلی سردی دیدم اگه بهش عشق بدم محبت کنم اونم باهام خوبه اما اگه یه بحثی بینمون پیش بیاد اصلا خبرمم نمیگیره یه بار نشده بیاد از دلم دربیاره میدونم خیلی دلش با من نیست 🥺🥺🥺🥺

دلم عشق میخواد دلم محبت می خواد دلم می خواد یکی نازمو بکشه تشنه ام اما متعهد و متاهل 🥺🥺🥺🥺 الانم از سحر رفته اربعین تا الان نه زنگ زده نه پیامی چیزی داشت میرفت هم چون بحث کردیم اصلا خداحافظی نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که نخادت یا کاری میکنه خودت برییا خودش میره دادخواست طلاق میده

بچه دارم وکالت داشتم رفتم درخواست دادم تمامه مدت که داشتم کارهاشو میکردمیه کلمه نگفت نرو اخرش دیدم بچه اسیب میبنه و تو فشاره برگشتم 

برا اینکه نازت رو نمی‌کشه میگی دوست نداره سخت در اشتباهی شوهرت فقط غرور داره...من الان با شوهرم قهرم ...

من همیشه پیش قدم شدم و رفتم سمتش اما میدونی این غریزه زنها نیست من همیشه برخلاف غریزه زندگی کردم بی توجهی ادم رو داغون میکنه منم انسانم دیگه 

مگه باید دوباره ازدواج کنی؟ بااین تفکر پس زندگیتو بکن

میگم کمبود محبت از طرف همسرم دارم بعد میگی ازدواج نکن خب با همین زندگی میکنم میخواستم تنها باشم 

میگم کمبود محبت از طرف همسرم دارم بعد میگی ازدواج نکن خب با همین زندگی میکنم میخواستم تنها باشم

عزیزم من گفتم برو گفتی از کجا معلوم یکی دیگ بدتر نباشه

گفتم بپون میگی کمبود دارم 

من چی بگم؟

💕🌸☘️🌹