2777
2789
عنوان

برای عرقسوز شدن بچه چی بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو با سرد شستیش لابد ؟؟

ن عزیزم حموم بردمش اصلا با اب سرد نمیشورم همیشه ملایم یا گرم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

عزیزم من برا نوزادی دخترم آردن میزدم فوق العاده بود ینی عالی. یادمه ی سری دخترم بستری بود هم تختیش ی پسر همسن خودش بود ب مامانش گفتم انقد تشکر کرد تو دو روز خوب خوب شد

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
روغن نباتی هم خوبه ولی زینک اکسایداب رواتیشه

زینک نداریم الان روغن حیوانی و مایع داریم پاشم بزنم ببینم چی میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
🤦🏻‍♀️پسر من شکمشم چند روزه شل کار میکنه دکتر گفت موز بده. نمیدونم از اونه یا نه البته قبلا میخورد ...

چند روز نده یا خنکی بده مثل خاکشیر البته اگه شکمش خوب شده ،مطمعن باش از همونه 

روغن جامد بزار فیریزر یخ‌ که شد بزن براش مثله آبه رو آتیشه من برای هر دو یچه هام استفاده میکنم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
سودو اصل معجزه میکنه، فیکش نه فقط اصلش

اصلشه از اول ب پسرم نساخت بیمارستان پسرم بستری بود ب کناریمون دادم یزره زد پای بچش میگفت عالیه عوضش ب پسرم اصلا نمیسازه از اول

ن عزیزم حموم بردمش اصلا با اب سرد نمیشورم همیشه ملایم یا گرم

اوخی ، چیزی ب ذهنم نمیرسه ، اللهم صل علی محمد و آل محمد ان شالله ک بهتر بشه گلی

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

کالاندولا عالیه

زدم همه چی نوشتم بالا تاثیر نداشت