2777
2789
عنوان

برای عرقسوز شدن بچه چی بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 69 پست
من واسه بچم وازلین فیروز میزنم آب رو اتیشه

من وازلینم زدم تاثیر نداشت خسته شدم بخدا طفلک معلومه بدنش میسوزه خیلی اذیته خودم غروب دیگه واقعا گریم گرفت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم روغن ارده خوبه

ببر متخصص باید با این کارا که میکردی خوب شده باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

حتما حتما بعد شستن کامل خشکش کن بعد. یه پماد بزن کاش میشد باز بذاری شاید هوا گرمه تو پوشک عرق میکنه اینطور میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پماد کلوتریمازول و پماد تریامسینولون استوناید ۱درصد

این دو تا رو از هرو کدوم ی ذره بردار ترکیبی بزن پوشکشو باز بذار یخوره بعدم پماد زینک بزن پوشکشو ببند دختر من هر چی میزدم خوب نمیشد این جواب داد قشنگ دو روزه خوب خوب شد البته دختر من خیلی بدجور شده بود پسر شما فک کنم روز اول خوب شه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
شنیدم لوسیون کالامین خوبه ، وازلین ، پودر بچه

دکتر داده نوشتم استفادع کردم خوب بود بهتر شده بود غروب باز بدتر شده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من وازلینم زدم تاثیر نداشت خسته شدم بخدا طفلک معلومه بدنش میسوزه خیلی اذیته خودم غروب دیگه واقعا گری ...

پماد کلوتریمازول و پماد تریامسینولون استوناید ۱درصد

این دو تا رو از هرو کدوم ی ذره بردار ترکیبی بزن پوشکشو باز بذار یخوره بعدم پماد زینک بزن پوشکشو ببند دختر من هر چی میزدم خوب نمیشد این جواب داد قشنگ دو روزه خوب خوب شد البته دختر من خیلی بدجور شده بود پسر شما فک کنم روز اول خوب شه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
دختر منم یه بار اینطوری شد پوشکشو عوض کردم چند مدل کرم زدم خوب نشد تا اینکه یه دکتر بهم گفت به یه خو ...

🤦🏻‍♀️پسر من شکمشم چند روزه شل کار میکنه دکتر گفت موز بده. نمیدونم از اونه یا نه البته قبلا میخورد اینجوری نمیشد

پماد کلوتریمازول و پماد تریامسینولون استوناید ۱درصداین دو تا رو از هرو کدوم ی ذره بردار ترکیبی بزن پ ...

پشر من اصلا اینجوری نشده بود خیلی مراقبم هربار موقع تعویض اب میگیرمش هروز میبرمش حموم پوشکشو تند تند عوض میکنم منتها چند روزی بیرون روی زیاد دارع فکنم بخاطر اونه  ی قسمت دیروز انگار خون میومد بردم دکتر گفت پماد نزن لوسیون داد اونم خوب بود باز از عصر بدتر شده