2777
2789
عنوان

برای عرقسوز شدن بچه چی بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 69 پست
پشر من اصلا اینجوری نشده بود خیلی مراقبم هربار موقع تعویض اب میگیرمش هروز میبرمش حموم پوشکشو تند تند ...

دختر منم دو روز اسهال شد بعد اول دون دونای ریز زد رو پوستش هر چی میزدم خوب نمیشد فقط دون دونا بزرگتر شد مثل جوش بردمش پیش دکترش این پماده رو داد.قبلا پسرمم کوچیک بود اسهال شدو پاش سوخت همین پمادارو زدم خوب شد

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
دختر منم دو روز اسهال شد بعد اول دون دونای ریز زد رو پوستش هر چی میزدم خوب نمیشد فقط دون دونا بزرگتر ...

پسر منم فکنم بخاطر دندونه سری قبلی بخاطر دندون اسهال شد پاشم سوخت منتها انقد شدید نبود مدام چرب میکردم خوب شد زود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلشه از اول ب پسرم نساخت بیمارستان پسرم بستری بود ب کناریمون دادم یزره زد پای بچش میگفت عالیه عوضش ...

پس تنها راه اینه فرشاتو جمع کنی بچه رو باز بذاری باید هوا بخوره طفلک حتما خیلی اذیته

پسر منم فکنم بخاطر دندونه سری قبلی بخاطر دندون اسهال شد پاشم سوخت منتها انقد شدید نبود مدام چرب میکر ...

وقتی دارن دندون در میارن همه چیزو تو دهنشون میزنن برا همین اسهال میشن عزیزم خیلیگناه دارن.الان هوا هم گرمه بیشتر اذیت شده بچه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
وقتی دارن دندون در میارن همه چیزو تو دهنشون میزنن برا همین اسهال میشن عزیزم خیلیگناه دارن.الان هوا ه ...

پسر منو اطرافیانم خیلی چیز میز میدن دستش خستم کردن انقدی تذکر دادم دیگه تصمیم گرفتم نرم جایی خونه مادرشوهرم مدام میگن بزار بره بیرون. بیرونم گرمه هی میارن چیز میز میدن دستش پسرمم تا ارنج میکنه تو دهنش🤦🏻‍♀️

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
باید پوشکشو عوض کنی براش شورتی بگیر شورتیا کنارشون جوریه که هوا میره و میاد نمیذاره بچه بسوزه

همون شورتی میپوشونم براش

میشه معمولیشو بزنم ؟

معمولی چی؟!!! اسمش زینک اکساید ه. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

معمولی چی؟!!! اسمش زینک اکساید ه.

میدونم اخه ی کاربری نوشت مخصوص کودکان داره منظورم این بود معمولیشو بزنم مشکلی ندارع

میدونم اخه ی کاربری نوشت مخصوص کودکان داره منظورم این بود معمولیشو بزنم مشکلی ندارع

نه من معمولی زدم 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery