2777
2789
عنوان

برای عرقسوز شدن بچه چی بزنم

409 بازدید | 69 پست

پسرم چند روزه پاش عرقسوز شده هرچی ب ذهنم رسیده زدم کالاندولا. سودوکرم. پماد ان ان. پودر بچه پریروزم بردم دکتر لوسیون کالامین داد خوب بود باز از عصر بدتر شده پوشکشو تند تند عوض میکنم هی میشورم حموم میبرم نمیدونم چرا اینجوری شده خوبم نمیشه عصر وازلین زدم اصلا تاثیر ندارن انگار

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوشکش نکن ، کهنه مخصوص بچه ببند بجاش

نمیزاره انگار میخاره همش دست میبره میکشه گریه میکنه عادت کرده ب پوشک

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
روغن

روغن معمولی منظورتونه یا بچه؟

چند ماهشه اگه هنوز غلت نمیرنه یه زیر انداز براش پهن کن پوشاک نکن ،تا خوب بشه ،پماد زینک نوزاد هم آب ...

۱۸ ماه. ن عزیزم راه میره 🤦🏻‍♀️فرشامم تازه یکشنبه از قالیشویی اوردم میترسم جیش کنه

روغن معمولی منظورتونه یا بچه؟

روغن خوراکی ، جامد ، یا مایع 

سعی کن با شامپو بدنش بشوریش وقتی پی پی کرو،  با دستمال مرطوب تمیزش نکن ، پوشک کنی بهش هوا نمی خوره تازه می مونه و بد تر میشه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

کاش صبر میکردی تا از پوشک بگیری بچه رو بعد میدادی قالیشویی

فرشام سفیده خیلی کثیف بودن  حالا پوشک زوده بازم میدم میشورن

روغن خوراکی ، جامد ، یا مایع سعی کن با شامپو بدنش بشوریش وقتی پی پی کرو، با دستمال مرطوب تمیزش نکن ...

پی پی که میکنه میبرمش حموم کلا میشورمش🤦🏻‍♀️هوام گرمه روزی ۲ بار میره حموم. اصلا دستمال مرطوب استفاده نمیکنم اب میگیرم نمیدونم چرا اینجوری شده دفعای قبلی یکم میسوخت سریع با پماد یا پودر خوب میشد

پماد زینک عاااااالیه. اون حتما جواب میده. بهت قول میدم. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery