2777
2789

دوتا قاشق ژله شش تا قاشق برنج دوتا قاشق خورشت بدون گوشت سه چهارتا تیکه سیب زمینی و شامم یه تخم مرغ نصف نون یه گوجه ریز؟ بنظزتوت واسه یه زن باردار زیاده یا کمه اخه من سیر میشم سریع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا 100کیلو.خیلی شکمو هستم

عزیزم نگران نباش خودتو دوست داشته باش برو دکتر تغذیه نه بخاطر زیبایی و اینا سلامتی چون سلامت حرف اولو میزنه من خیلی استخون بندیم ظریفه ممکن شما استخون بندی پری داشته باشین قشنگم مهم ذات ادمه من ک کسیو از رو اندامش قضاوت نمیکنم بخاطر سلامتی خودت برو دکتر تغذیه خیلی کمک میکنه به ادم انگیزه میده

والا منم ظرفیت م زیاده.همیشه میخواستم ادایی باشم بگم سیرم میل ندارم . لامصب همیشه خدا عین قطعی زدهام

منم تازه الان شیر میدم به بچه ام مکمل هم میخورم دیگه واقعا همیشه گرسنمه

عزیزم نگران نباش خودتو دوست داشته باش برو دکتر تغذیه نه بخاطر زیبایی و اینا سلامتی چون سلامت حرف اول ...

ممنون ازت عزیزم.دنبال کارای اسلیم . واقعاً دیگه تحمل چاقیو ندارم.رنگ کار بودم کارمم  خیلی خوب بود از کمردرد ولی کردم دیگه

شوخی میکنی؟!

خیلی خیلی کمه مخصوصا برا ی زن باردار 

مکمل بخور 

تو الان بارداری بیشتر نیاز داری 

شش قاشق برنج مگ سیر میکنه اخه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ممنون ازت عزیزم.دنبال کارای اسلیم . واقعاً دیگه تحمل چاقیو ندارم.رنگ کار بودم کارمم خیلی خوب بود از ...

اسلیو چرا عزیزم رژیم درمانی کن اسلیو چیه معدتو ببرن ک چی بشه جز عوارض و درد چیزی نداره چرا وقتی ادم میتونه خودشو کنترل کنه و کم خوری کنه اسلیو ورزش کن و کم بخور بخدا سر شش ماه وزن دلخواهتی 

😔😔😔نمیتونم

قد و وزنت چنده عزیزم؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙