2777
2789

کنکور دارم از اون ور سر کنکور موهام ریخته کلا اصلا یک وضعیم به خودم سر کنکور نمیشه برسم درسامم هست ولی چون فقط کلا ۸ نفریم و دوست های صمیمی دعوت کرده چند تا از فامیل بدم میشه من نرم میدونم ناراحت میشه چون هر سال تولدم رو سورپرایز میکنه و این اولین سالیه که برا خودش تولد گرفته بعدم واقعا هیچ جوره سر و وضعم خوب نیست که بخوام برم موندم چه کنم

نظرتون چیه

نفهمیدم چی میگی

کی فوت کرده

کی تولد داره 

چه ربطی به هم دارننن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

از ی طرف میتونی بری استرست کمتر بشه حال و هوایی عوض کنی یاهم نتونستی

بهش زنگ بزن شرایطتتو بگو..

بگو که اذیتم خیلی اگه نیام نارتحت میشی

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بگم چکارت کنه. ناراحت شدم گفتم خدایی نکرده دختر عمه ات فوت شده دور ازجونش.( قبل اینکه طاپیک بزنید لتفا قلط املاییتون رو درصت کنید)🤪🤪(درضمن برو تولد برا مغزتم خوبه و تولد دختر عمه ات هم مبارک. خوش بگذره)

خداوندا تویی حامی وحاضر
نفهمیدم چی میگیکی فوت کردهکی تولد داره چه ربطی به هم دارننن

دعوت کرده 

منم مغزم رگ به رگ شد😂

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
نفهمیدم چی میگیکی فوت کردهکی تولد داره چه ربطی به هم دارننن

کسی فوت نکرده میگم دختر عمم تولدم سورپرایزم میکنه، امسال تولد برا خودش گرفته منم دعوت کرده اما من کنکوریم شرایطش رو ندارم برم چون موهام ریخته سر درس و سر وضعم خوب نیست نمیتونم ، درسامم زیاده، موندم چی بگم بهش، آخه کلا دوستای صمیمیش رو دعوت کرده با چند نفر از فامیل میگه تو هم نیای زشته تعدادمون کمه، منم خودم دوست ندارم با ریخت و قیافه برم