2777
2789
عنوان

میخوام باهاتون مشورت کنم

520 بازدید | 33 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

همسر من سرکارع و شیفت شب

موقعی ک شیفته ب مادر شوهرم گفته بیاد پیش من بمونه

هرچند ک دیشب مادرشوهرم هی تیکه بارونم میکرد و خیلی دلمو شکوند منم از صبح سردرد داشتم و گریه میکردم

من تو این شهر غریبم،امشب مادر شوهرم دیرکرد،شوهرم زنگ زده بهشون ک دیره چرا نرفتی،بهش گفتن فشارش افتاده و بردیم بیمارستان شاید بستری بشه،من الان زنگ زدم ب گوشی خودش خواهرشوهرم برداشت گفت مامان تصادف کرده،دستش زخمی شده دکترا نگهش داشتن گفتن ممکنه گرم باشه و ندونه باید ازش عکس بگیریم،گفتم بده باهاش حرف بزنم گفت گرفته خوابیده،الانم شوهرم بهم پیام داد ک مامان اومد؟منم گفتم نه نگران من نباش،ب نظرتون بهش بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنهابی می‌ترسی؟

نه،منظورم اینکه بهش بگم مادرت تصادف کرده؟چون یه چن ساعت پیش بهش گفتم ک مادرت اینارو بهم گفت،اونم عصبانی شد گف اخه چرا نمیذارن من زندگیمو بکنم یعنی چی این حرفا،بعد الانم اینطوری شده،نمیدونم بهش  من بگم یا نه

نه فردا صبح خودش میفهمه. من ۷ ساله شبا تنها میخوابم چیزیم نشده. چرا اینقدر ترسویی؟

والا من گفتم نمیترسم،بعدشم تو این شهر غریبم،تازه عروسیم کردیم،شوهرم نمیذاره شبا تنها باشم میگه دیشینماخ میکنی

والا من گفتم نمیترسم،بعدشم تو این شهر غریبم،تازه عروسیم کردیم،شوهرم نمیذاره شبا تنها باشم میگه دیشین ...

دیشینماخ چیه دیگه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)