2777
2789
عنوان

عزیزم تولدت مبارک

47 بازدید | 3 پست

چند تا از تاپیکات خوندم

امیدوارم خدا به قلبت ارامش بده و صبور باشی

بخت خوب نصیبت بشه و رنگ خوشبختی رو ببینی

برات از خدا بهترین زندگی رو میخوام

@ayylaarr‍ 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

🥹🥰 ممنونم عزیزم 

تاپیکت رو دیدم اشک از چشام سرازیر شد مرسی .. شما دومین نفر هستی که تبریک گفتی خیلی حس تنهایی داشتم 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

🥹🥰 ممنونم عزیزم تاپیکت رو دیدم اشک از چشام سرازیر شد مرسی .. شما دومین نفر هستی که تبریک گفتی خیلی ...

فداتشم

تنها کاری بود که ازم بر میومد

امیدوارم بتونی قوی باشی و ازین مرحله زندگیت به بهترین شکل ممکن عبور کنی و به اون آگاهی و تجربه ای که باید به دست بیاری برسی و بعدش وارد دنیایی بشی که دوسش داری 

مطمئن باش به قول خودت حکمتی در تمام این ها هست که بعدا درکش میکنی و بعد هر سختی ، خدا اسانی قرار داده ❤️❤️❤️🩵🩵🩵

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشمتنها کاری بود که ازم بر میومدامیدوارم بتونی قوی باشی و ازین مرحله زندگیت به بهترین شکل ممکن عب ...

قربونت برم مرسی از محبتت عزیزم 🫂❤️

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران