2777
2789

بچت چند ماهشه؟

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه های اول که انقد زود به زود بیدار می‌شد اصلا وقت نمیشد خوایم سنگین بشه ، بزرگتر هم شد بیدار می‌شد دوتا جیغ جانانه میزد به سقف میچسبیدم😆😆

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

من جزو دسته ای بودم که بمب میترکید بیدار نمیشدم بچه دار که شدم با نفس بچه مم بیدار میشدم الانم که 6 سالشه همینطور در طول شب چند بار بیدار میشم چک ش میکنم 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

من خیلی خوابم سنگین بود شوهرم میگفت دنیارو اب ببره تورو خواب میبره ..اما مادر که شدم به ططرز عجیبی خوابم سبک شد خودم انگار استرس گشنه موندن بچه رو داشتم و ذوق مادرشدنم باعث میشد خوابم سبک باشه خود به خود بیدار میشدم شیر میدادم و جالب بود اذیتم نمیشدم ...حس مادری عجیب حسیه

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
ماه های اول که انقد زود به زود بیدار می‌شد اصلا وقت نمیشد خوایم سنگین بشه ، بزرگتر هم شد بیدار می‌شد ...

مشکل اینجاست ک گریه نمیکنه فقط میچرخه اینم یه مدلیه قربونش برم

زن ممدم
الان نه ماه ولی بیشتر و مامانم کمک کرد

خداروشکر کن مامانت هست کمک کنه .

من چه کنم تو شهر غریب با دوتا بچه یکی دوساله یکی هفت ماهه 😬

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
مامانم میگن بعد زایمان خدا هول بچه رو تو دل آدم میزاره دیگه خوابش سنگین نیست و تند تند بیدار میشه چک ...

والا قبلا خوابم انقدر سبک بود ک پرنده پر میزد بلند میشدم الان نمیدونم چمه با گذشت نه ماه هنوزم خستم

زن ممدم
واقعا خیلی سخته

درسته سخته ولی یه روزی میرسه دلمون واسه این موقع تنگ میشه.🙂