💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من جزو دسته ای بودم که بمب میترکید بیدار نمیشدم بچه دار که شدم با نفس بچه مم بیدار میشدم الانم که 6 سالشه همینطور در طول شب چند بار بیدار میشم چک ش میکنم
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد می کند 💔
من خیلی خوابم سنگین بود شوهرم میگفت دنیارو اب ببره تورو خواب میبره ..اما مادر که شدم به ططرز عجیبی خوابم سبک شد خودم انگار استرس گشنه موندن بچه رو داشتم و ذوق مادرشدنم باعث میشد خوابم سبک باشه خود به خود بیدار میشدم شیر میدادم و جالب بود اذیتم نمیشدم ...حس مادری عجیب حسیه
آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
من چه کنم تو شهر غریب با دوتا بچه یکی دوساله یکی هفت ماهه 😬
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
درسته سخته ولی یه روزی میرسه دلمون واسه این موقع تنگ میشه.🙂