2777
2789

بذار

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم

از هرکدوم خوشت نمیاد روش نگه دار not interested بزن دیگه مشابهش نمیاد و سعی کن چیزایی که دوست داری زیاد لایک کنی تا بیشتر بیاد تو اکسپلورت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

از هرکدوم خوشت نمیاد روش نگه دار not interested بزن دیگه مشابهش نمیاد و سعی کن چیزایی که دوست داری ز ...

خیلی انجام دادم بازم همینطوره

ریست یعنی چی‌؟

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

خیلی انجام دادم بازم همینطورهریست یعنی چی‌؟

کم کم درست میشه زیاد لایک کن

یعنی برگشته به زمانی که تازه عضو شده بودی و فعالیتی نداشتی

چیزایی که دوست داری و سرچ کن نگاه کن کم کم میاد تو اکسپلورت، من اولا پیج متخصص زیبایی و سالنای زیبایی  و سرچ میکردم نگاه میکردم بعدا اکسپلورم پر شده بود با تزریق ژل لب و میکاپ 

کم کم درست میشه زیاد لایک کنیعنی برگشته به زمانی که تازه عضو شده بودی و فعالیتی نداشتی

اره پاک‌کردم دوباره نصب کردم اینطوری شد چند روزه 

همش درحال لایک کردنم باز همینطوریه

چیزایی که دوست داری و سرچ کن نگاه کن کم کم میاد تو اکسپلورت، من اولا پیج متخصص زیبایی و سالنای زیبای ...

سرچ میکنم بازم همینطوریه