2777
2789
عنوان

چی میشه تاپیکای منم بیاین

42 بازدید | 5 پست

بابا مگه سایت بارداری نیس چرا در موردش تاپیک میزنم هیشکی نمیاد 

نی نی من 18 هفته آریتمی قلبی داشت چند بار رفتم اکو 26 هفته آخرین بار رفتم خوب شده بود 

28 هفته رفتم سونو گفت ریتمش منظمه

32 هفته یعنی امروز رفتم سونو گفت منظمه بعد رفتم به دکتر نشون بدم گفت بخواب صدای قلبشو گوش کنم بعد که گوش داد گفت آریتمی داره دوباره شروع کن برو اکو 

بعد من رفتم سونوگرافی دکتره دوباره سونو کرد گفت ریتمش خوبه 

چیکار کنم به دکترم گفتم دوباره رفتم سونو گفت خوبه گفت پس ده روز دیگه بیا دوباره صدا قلبشو چک کنم 

کسی این مشکل براش پیش اومده بوده 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

عنوان رو بزار با قابلمه زدم تو سر جاریم. همه میان

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

عنوان رو بزار با قابلمه زدم تو سر جاریم. همه میان

واقعا باعث تاسفه تو سایت بارداری همه جذب مسائل خاله زنکی میشن 

تو کلینیک اینجا هم می‌پرسی هیشکی جواب نمیده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا باعث تاسفه تو سایت بارداری همه جذب مسائل خاله زنکی میشن تو کلینیک اینجا هم می‌پرسی هیشکی جواب ...

فقط خیانت و جاری اینا جذب میشه. همین عنوان که گفتم بود پربازدیدترین تاپیک روز میشد

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

سلام خوبی عزیزم گهواره نصب کن اونجا مامانها بهتر رهنمایی می‌کنه

سلام عزیزم باشه ممنون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40