2777
2789

مثلا امروز خواهرم دولا شد چیزی برداره متوجه شدم نگاهشو

یکی دوبار دیگم قبلا متوجه شده بودم حتی یبارم نگاهش رو من زوم شد قد چند لحظه من احساس سنگینی نگاهو احساس میکردم

عاشق خالمه جونشو براش میده ثابت کرده دارو ندارشو بنام خالم کرده خالم هر چیزی بخواد همون لحظه فراهم میکنه

ولی این رفتارشو نمیفهمم واقعا

بخدا دیوونه نیستم کاملا محسوسه رفتارش

حتی خالم بنظرم متوجه میشه اما چون خیییلی خوش اخلاقه میگذره نمیدونم والا من خوشم نیومد

باسن دوس دارن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیزه

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

مردا همه همینن

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏