2777
2789
عنوان

نیاز به دیده شدن و برتر بودن

103 بازدید | 18 پست

دست خودم نیست مدام به فکر اینک که تو همه چی بالاتر از اطرافیان باشم ، تعریف و تمجید بشم و بهترین ها از من رو ببینن

باید با این حس چکار کرد واقعا اعصابمو خورد میکنه

حتی چیزی هم میخرم دوست دارم بقییه ببینن 

نه اینکه فخر فروش باشم ها دلم میخواد دیده بشم به خوبی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم

فک کنم همه دیده شدنو دوس داشته باشن

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

به نظرم خوبه به خوبی . ولی بعضی ها چیزی ندارن ولی به دروغ میگن دادن که دیده بشن پس تو خوبی و نیاز به دیده شدن در همه آدم ها هست به نظرم 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اعتماد به نفست پایینه!

یک مدت توی تنهایی باشی و از جمع فاصله بگیری ! درست میشی!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

به نظرم خوبه به خوبی . ولی بعضی ها چیزی ندارن ولی به دروغ میگن دادن که دیده بشن پس تو خوبی و نیاز به ...

اره ولی همش دنبال توجهم ، کاری میکنم و حرفایی میزنم ک مثلا بقییه بگن چه باهوشه ، یا مدام دوست دارم لباس بخرم تا زیبا باشم و و و و 

اعتماد به نفست پایینه! یک مدت توی تنهایی باشی و از جمع فاصله بگیری ! درست میشی!

اتفاقا تنهام یه مدته اما فایده نداشته بدتر هم شده میرم جلو اینه و بنظرم خوب میام میگم کاش الان فلانی مثلا بود منو میدید

من دیده شدن رو زیاد دوست مدارم

چرا باید نفس و فکر  دیگران مشغول مم بشه؟

ما برای هدف خیلی بزرگتری آفریده شدبم.

دیگران منشاء اثر نیستند.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

اتفاقا تنهام یه مدته اما فایده نداشته بدتر هم شده میرم جلو اینه و بنظرم خوب میام میگم کاش الان فلانی ...

منظورم چند ماه نبود چند سال تنهایی!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!