2777
2789
عنوان

مامانایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ۷ ماهم این یکی ام پسر شد😪

بسلامتی عزیزم،

ناشکری نکن انشاالله وقتی دنیا اومد با همدیگه همبازی میشن و تو کمتر اذیت میشی،

منم خواهرم دوتا پسر داره بعضی وقتا خیلی اعصابش به هم میریزه ولی ازوقتی کوچیکه یذره بزرگ شده راحتتر شده کارش، میگه بیشتر باهم بازی میکنن

بسلامتی عزیزم،ناشکری نکن انشاالله وقتی دنیا اومد با همدیگه همبازی میشن و تو کمتر اذیت میشی،منم خواهر ...

چی بگم آبجی دعا کن برام شهر غریبم و کسی رو ندارم پسرمم به شدت وابسته منه بدغذاس بی اعصابه

بلکه داداشش بیاد بهتر شه 🤕

کاربری قدیمم
چی بگم آبجی دعا کن برام شهر غریبم و کسی رو ندارم پسرمم به شدت وابسته منه بدغذاس بی اعصابهبلکه داداشش ...

حتما درست میشه عزیزم توکلت به خدا باشه،

وقتی خدا بهت داده یعنی صبرشم بهت میده، لایقش بودی

بسلامتی عزیزم،ناشکری نکن انشاالله وقتی دنیا اومد با همدیگه همبازی میشن و تو کمتر اذیت میشی،منم خواهر ...

راستی تایپیکای شما رو خوندم یه جا نوشته بودی دخترت پیش دبستانی نمیرفت اوکی شد؟؟ منم پسرم دیگه حاضر نیست مهدکودک بره و اخرای مهرماهم زایمانمه خیلی ام وابسته منه 

مشاور زنگ زدم گفت امسال رو زوری نفرستش 

چیکار کنم بنظرتون؟؟

از مهر باید پیش دبستانی ۲ باید بره

کاربری قدیمم