2777
2789
عنوان

چله بقره بیاید دوستان

112 بازدید | 12 پست

دوستای خوب نی نی سایتی ...میشه هرکدوم که حساب بانکی بلو بانک رو ندارین با کد دعوت من ثبت نام کنید ...چله سوره بقره دارم هر کدومتون که انجام دادین اسمتونو همینجا بزارید به نیت حاجت رواییتون اسم میبرم ازتون قبل از خوندن ....۱۰۰ تومن هدیه دعوت هست که به من میده و ۱۰۰ تومن هم بابت افتتاح حساب به شما ...‌🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

این کد دعوت هست که حروف بزرگ باید باشه

PI65JQ

چند روزه اینجا گفتم ولی فقط یه نفر خانوم خیلی خوش قلب انجام دادن🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف که من بلو بانکو دارم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
برات توحید خوندم اشکالی نداره☺️

ممنونم عزیزم لطف کردی

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

التماس دعا بخصوص دعای فرج 

الهی بحق حضرت زینب کبری سلام الله علیها عجل لولیک الفرج و سلم امام زماننا دعاکنیم برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف که دنیا فقط با ظهور ایشان به آرامش میرسه